Salı , Nisan 23 2024

Başkan Gürün Muhtarlarla Buluştu

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Fethiye’ye geldi. Sabah saatlerinde kordon boyundaki Barbun Cafe ve Bistro’da Fethiye’nin 41 mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Başkan Gürün’e Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, CHP Fethiye İlçe Başkanı Ali Özgür Kullukçu, CHP’li Fethiye Belediye Meclis üyeleri eşlik etti.  Başkan Gürün burada Muhtarlar ile sohbet edip, sorunlarını dinledi. Toplantıda CHP Fethiye İlçe Başkanı Av. Ali Özgür Kullukçu ve Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca da muhtarlara hitaben konuşma yaptı.

Toplantıda konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Av. Ali Özgür Kullukçu; “Muhtarlarımızla birlik ve beraberliğimizi Fethiye’de sergilemiş bulunmaktayız. Muğla Büyükşehir Belediyemiz kurulduğu günden bu yana, kurmuş olduğu muhtarlar masası ile hem Fethiye’de hem de diğer tüm ilçelerde muhtarlarımızla işbirliğinde bulunmaktadır. Bunu da katlayarak sürdürmektedir. Fethiye Belediyesi ile birlikte çok daha güzel bir sinerjiyi bu kadar güzel düşünceleri hep birlikte paylaşıyoruz. Bu bakımdan Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı olarak, mutlu ve gururluyum. Bu birlik ve beraberliğimizin daim olmasını ve güzel hizmetler ve projelerle, çok daha iyi hizmet edeceğinize inanıyorum. Hepinize katılımlarınızdan dolayı ve Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Gürün ve Fethiye Belediye Başkanımız Alim Karaca ile birlikte teşekkür ediyoruz” dedi.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ise; “Sadece Fethiye’de değil, Seydikemer’de de yapılacak hizmetler konusunda başkanımız bizim önümüzü açmıştı. Tüm mahallelerimizde başkanımız ve ekibinin çok büyük katkıları vardır. Bugün yeni göreve başlayan birçok arkadaşımız var. Onlarla birlikte görev süremizi geçireceğiz. Başkanımız şu güne kadar hiçbir zaman partizanlık yapmadan ihtiyaç öncelikli sıraya göre her yere hizmet yapmıştır. Bizler de iki kardeş belediye olarak, 5 yıl farkındalık yaratmak istiyoruz. Burada yaşayan 160 bin vatandaşımızın huzur ve refahı için bizler gece gündüz demeden çalışacağız. Asla ve asla sizlerin siyasi görüşlerine bakmayacağız. Bizler öz eleştiriye açık insanlarız. Ancak seviyeli olmalıdır. Bizim de bazı eksikliklerimiz olabilir. Sizler bunu bize bildireceksiniz. Bizim kapımız herkese açıktır. Sizlerle birlikte Fethiye’mize hizmet etmekte kararlıyız. Ekibimizle birlikte mesai kavramı gözetmeden çalışıyoruz. Geçmiş dönemde Fethiyemiz çok şeyler kaybetti. Hizmetler konusunda finansımızı belli bir düzeye getirebilmek için bize biraz süre lazım. Önümüzdeki 6 aylık dönem sonunda düze çıkacağız. Önümüzdeki 5 yıllık dönemde çok iyi                 çalışarak, hizmetlerimizi her mahalleye taşıyacağız. İnşallah önümüzdeki dönemde her birlikte oluruz” dedi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün; “ Dernek Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Çünkü    katılım oranı bizleri çok mutlu etti. Hiç kimseye A partili, B partili diye ayrım yapmıyoruz. Herkese eşit davranıyoruz. Bunu daha önce de söylemiştim. Sizler de gördünüz. Hiçbirimiz edepsizlik yapmayacağız. Çünkü bu konu çok önemli. Birbirimize sorunlarımızı makul ve düzeyli bir şekilde anlatacağız. Dilimize sahip çıkacağız. Bu nedenle kimseye kötü söz söylemeye gerek yok. Aramızda güven duygusunu sarsan ne varsa birlikte konuşalım. Herkes için bir beyaz sayfa açıyorum. Hiçbir şekilde ön yargılı hareket etmiyorum. Birbirimize olan güven duygusunu besleyelim, yok etmeyelim. Alim başkanımla da yıllardır çalışıyoruz. Seydikemer ve Fethiye ile ilgili tüm sorunları kendisi bizzat bana getirdi. O zaman bu şekilde çalışan şimdi daha da fazlasını yapacaktır. Muğlamızda 556 tane muhtarımız var. Hepsi bana gelir sorunlarını söylerse çözüm bulma konusu azalacaktır. Onun için bu sistemi gerçekleştirdik. Tüm daire başkanlarımızla WhatsApp grubumuz var. Bu nedenle sizler Muhtarlar Masasına, muhtarlar Masası da sizlere bazı bilgileri verecektir. Biz Muğlalılar olarak bu teknolojiyi çabuk kavradık. Önce Halkla İlişkiler Müdürümüz, daha sonra da her birimimizin müdürü sizlerin sorunlarına çözüm arayacaktır” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …