Cuma , Nisan 26 2024

Acılı baba isyan etti 

Fethiye’de bir oto kuaförde çalıştığı öğrenilen ve 1 ay sonra askere gidecek olan Ali Kocagül, motosikletle Adnan Menderes Bulvarında gece saat 02.10 sıralarında Serdar A’nın kullandığı 48 FB 762 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Dikkatsizlik sonucu meydana gelen kaza bir iş yerinin güvenlik kameralarına da saniye saniye yansıdı. Kazada motosiklet sürücüsü Ali Kocagül, ağır yaralandı. 112 Acil Sağlık Ekipleri tarafından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kamyonet ise olay yerinden hızla ayrıldı. Fethiye Cumhuriyet Savcılığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı. Kazaya neden olan kamyonet sürücüsü Serdar A. Tam 40 saat sonra emniyet müdürlüğüne giderek teslim oldu. Hazırlanan suç dosyasıyla adliyeye sevk edilen Serdar A. Serbest kaldı.

Acılı baba Kocagül, “Benim asker oğluma alkollü bir sürücü tarafından çarpılıyor ve çarptıktan sonra kaçıyor. Görüntüler de var. Bir buçuk gün sonra teslim oluyor. Biz büyük bir ihtimalle alkollü olduğunu düşünüyoruz mantıklı olarak. Neticede insanız gidip karakola teslim olsa şuan bizim aramızda olurdu bizim yasımızı tutardı. Hiç bir bilgimiz yok basından duydum diyor. Büyük bir yalan var. Düpedüz bir art niyet var işin içinde. Yaptığı normal hareketler değil. Güvenlik kamerası görüntülerinde çocuğumun önünde durmuş ve hareket etmiş, ilgisini dağıtmış. Tekrar durunca da kazaya sebep olmuş. Olay yerinin gerisinde tartışma olmuş onla alakalı bir fikrimiz yok. Kaza sırasında ben uyuyordum. Daha sonra telefon ile arayarak haber verdiler. Bu sürücü 40 saat sonra savcılık tarafından gözaltına alındı 1 saat sonra da bırakılınca biz ailecek büyük bir üzüntü içerisinde kaldık. Biz onun bizim yanımıza gelip başsağlığı dilemesini isterdik. Bizle beraber acımızı paylaşmasını istedik ama bunu yapmadılar. Bunun için sonuna kadar ben şikayetçi ve davacıyım. Hukuktan beklentim iyi baksın, iyi görsün, ben gariban bir vatandaş olarak benim hakkımı iyi savunsun. Karşı taraf beni ezmeye çalışıyor. Çeşitli yerlerden görüntüleri toplatmış. Bana psikolojik baskı yapıyor bu da beni daha çok üzüyor” diye konuştu.

 

 

About egegazetesi

Check Also

Karaca’dan ADD Kermesine Ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından eğitim-öğretime katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen …