Perşembe , Mart 28 2024

5 Aralık’ta Anlamlı Sergi

Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi yetişkin resim kursiyerlerinin aldıkları kurs sonrasında ortaya koydukları resimler, 5 Aralık Kadın Hakları Günü’nde sergilendi. Her yıl düzenlenen karma sergide bu sene 27 kursiyerin yaptığı 45 eser Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde sergilendi.

5 Aralık Kadın Hakları Günü ve Kadınlara Seçme ve Seçilme Hakkının verildiği günde gerçekleştirilen resim sergisinin açılışına, Fethiye Belediyesi Başkan Vekili Metin Sevinç ve Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Sabri Oğuz Bolelli de katıldı. Açılış öncesinde günün anlam ve önemine ithafen konuşma yapan Fethiye Belediyesi Başkan Vekili Metin Sevinç, “Kadın Hakları Günü ve Kadınlara Seçme ve Seçilme Hakkının verildiği bu anlamlı günde böyle bir serginin açılışını yapmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Eserlerini bizlere sunan tüm kursiyerlerimizin emeğine sağlık, hayırlı uğurlu olsun.  “ dedi. Kültür Sosyal İşler Müdürü Halime Ok ise yaptığı konuşmada, “Bizler sizlerle bu güzel günü paylaşmak için buradayız. Ruhunuzun güzelliklerini nice güzel eserlere yansıtmanızı diliyorum” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Karaçulha Parkı ve Taziye Evi Açıldı

Fethiye’deki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fethiye …