Cuma , Mart 29 2024

Eğitim Yuvalarına Destek Sürüyor

Eğitim Yuvalarına Destek Sürüyor

Menteşe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Kafaca 100.Yıl İlkokulu’nda bahçe düzenlemesi ve parke kaplama çalışması yapıldı. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, geleceğimiz olan çocuklarımızın daha güvenli ve sağlıklı şartlarda eğitim görmeleri için imkânlar dâhilinde okullara destek olmaya devam ettiklerini belirtti.

Yapılan çalışma ile ilgili bilgi veren Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Belediye Fen İşleri ekipleri tarafından özellikle kırsal mahallelerdeki okulların bakım, onarım ve tadilatlarının yapıldığını ifade etti. Başkan Gümüş, “Özellikle çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik projeler üretmeye onların eğitim ve öğretimlerine destek olmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda okullarımızdaki çocuklarımıza hijyen eğitimi verdik. Okul bahçelerimizdeki Atatürk büstlerini yeniledik. Okullarımızda bahçe düzenlemesi yapılması ve kilit parke döşenmesi çalışmalarımız ise devam ediyor. Kafaca Okulunda yapılan çalışma sonrasında okulun bahçesi daha güvenli ve estetik hale geldi.” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Karaçulha Parkı ve Taziye Evi Açıldı

Fethiye’deki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fethiye …