Cuma , Nisan 19 2024

Yılmaz; “Sorunlar İşbirliği İle Çözülecek”

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi yönetimini ziyaret ederek; sektörün sorunlarını ve bu sorunlara yönelik çözüm önerilerini dinledi.

Çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz, Deniz Ticaret Odası Fethiye Şube Başkanı Şaban Arıkan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Denizcilik sektörünün Fethiye için önemine değinen Yılmaz, “Tüm meslek odalarının sorunlarını işbirliği ile çözeceğiz. Bu konuda ilk önce sizlerin görüşleri alınacak ardından uzmanların nezdinde projeler hazırlanacak. Hizmet odaklı olacağız. Denizcilik, tur tekneleri gibi sizi ilgilendiren konularda ön görüşmemizi yapıp; büyükşehir belediye meclisine taşıyacağız. Esnafımıza daima kapımız açık olacak. Dost bir belediyecilik anlayışını benimsiyoruz” dedi.

Ziyarete teşekkür eden DTO Fethiye Şube Başkanı Şaban Arıkan, “CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz’a çalışmalarında başarılar diliyoruz. Meslek odaları ile diyalog halinde olması sevindirici bir olay. Belediye başkanlığı döneminde de önemli çalışmalara imza attı” diye konuştu.

YILMAZ, “TARİHİ VE TURİSTİK YERLERİMİZ MARKA OLACAK”

Fethiye Radyo Televizyonu’nda; Erdoğan Cankuş’un hazırlayıp sunduğu Pozitif Düşünce programına konuk olan Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz, çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.

Program Moderatörü Erdoğan Cankuş’un sorularını yanıtlandıran CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz, “2004-2014 yılları arasında Ölüdeniz Belediye Başkanlığı yaptım. Sizlerin de desteği ile Ölüdeniz’i ulusal basında manşetlere taşıdık. Festivaller ile beldemizin adını dünyaya duyurduk. Yollarımızı, arıtma tesisimizi, içme suyumuzu ve sahil düzenlememizi yaptık. Okulumuzu ve belediye hizmet binamızın yanı sıra futbol sahasını beldemize kazandırdık. İmar şartlarımızı düzenledik ve yatırımcımızın hizmetine sunduk. Likya Buluşmaları adı altında yazarları, spor adamlarını ve alanında önemli şahsiyetleri öğrencilerimize buluşturduk” dedi.

“BELEDİYE BAŞKANLIĞINA HAZIRIM”

2019 yerel seçimlerinde adayların nasıl belirleneceği yönündeki soruya Yılmaz, “2014 yılından sonra tüm faaliyetlerime son verdim. Şu anda belediye başkanlığına hazırım ve kendime güveniyorum. Seçim sürecinden sonra da ben hep halkımızla iç içe oldum. Yerel seçimlere 6 ay var. 2 aydır sahalardayım. Aday belirleme konusunda bölgemizde ön seçim beklenmiyor. Ekim ayı içerisinde birkaç anket yapılacak. Genel merkezimiz adayların bu anketler sonucu belirleneceği bilgisini verdi” şeklinde yanıtlandırdı.

BÜYÜKŞEHİR İLE UYUMLU BİR ŞEKİLDE ÇALIŞILACAK

2004-2014 belediye başkanlığı dönemi ve 2014 yerel seçimlerdeki adaylığına ilişkin görüntülerinde yer aldığı programda Fethiye veya Muğla’da ittifak söz konusu olmadığına değinen Yılmaz, “Belediye başkanı seçildiğim takdirde çok hızlı bir şekilde çalışacağız. İmar planı ve plan düzeltme konusunu büyükşehir belediyesi ile uyumlu bir şekilde çözeceğiz. Şu anda Fethiye Belediyesi ile büyükşehir arasında bir iletişim sorunu var. Otopark sorununa da çözüm bulacağız. Fethiyespor’a da her zaman tam destek vereceğiz” dedi.

“HALKIMIZIN GÜVENİNİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ”

Yerel seçimler öncesinde çalışmalarını aralıksız sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz, halkın içinde olmaya ve sorunları dinlemeye devam ediyor

Fethiye’nin tüm mahallelerini dolaşan CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz, halktan yoğun bir ilgi görüyor. Vatandaşlarla sohbet eden Yılmaz, dost bir belediyecilik anlayışı ile sorunların çözüleceğini ifade etti. Seçildiği takdirde Fethiye Belediyesi’nin kapısı her zaman açık bir belediye olacağını vurgulayan Yılmaz, kimsenin bekletilmeden işlemlerinin yapılacağını belirtti.

CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz yaptığı açıklamada, “Fethiye’nin her bölgesini dolaşıp, vatandaşlarımızla sohbet ediyoruz. Her kesimden büyük bir güven olduğunu görüyoruz. Belediye başkanı seçildiğim takdirde bu güveni boşa çıkarmayacağım. Kapısı her zaman açık, dost bir belediyecilik anlayışı ile ilçemizi yöneteceğiz. Cuma Pazarı’nı dolaştım, üreticilerimiz ve vatandaşlarımız ile sohbet ettim. Gördüğüm teveccüh beni mutlu etti” dedi.

YILMAZ’DAN GENÇ AVUKATA DESTEK

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Kerametin Yılmaz, Akarca Mahallesi’nde bulunan Avukat Cansu Aybek’in avukatlık bürosu açılışına katıldı. Genç avukata başarılar dileyen Yılmaz, iki kızının avukatlık yaptığına değinerek; bu mesleğin önemine vurgu yaptı

Yoğun bir katılımla gerçekleşen avukatlı bürosu açılışının ardından genç Avukat Cansu Aybek’e başarılar dileyen CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz, “Benim iki kızım avukat… Bu meslek büyük öneme sahip. İnsanların haklarını savunup, onları adaletin önünde temsil ediyorsunuz. Büyük emekler sonucunda bu diploma alınıyor. Genç arkadaşlarımızın cesaret gösterip, bu mesleği tercih ediyor olması sevindirici” şeklinde ifadeler kullandı.

Yılmaz’a teşekkür eden Avukat Cansu Aybek, “Bugün açılışımıza katılan herkese teşekkür ediyorum. Böyle güzel sözler duymak beni mutlu ediyor” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …