Perşembe , Mart 28 2024

Yılmaz, “Ortak Akıl İle Yöneteceğiz”

AK Parti’den Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı olan Keramettin Yılmaz, belediye meclis üyesi aday adaylığı başvurusunda bulundu. Antalya’da görüştüğü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a; Fethiye Belediyesini kazanacaklarının sözünü veren Yılmaz, 31 Mart’ta Fethiye’de değişimin olacağını ifade etti.

CUMHURBAŞKANINA SÖZ VERDİ

Keramettin Yılmaz yaptığı açıklamada, “Antalya’da gerçekleşen belediye başkan aday tanıtım törenine katıldım. Cumhurbaşkanımızın katılımıyla görkemli bir tören oldu. Salonda 10 bin kişiye hitap etti. Ardından onuruna verilen yemekte yer aldım. Yemeğin ardından kendimi Cumhurbaşkanımıza kendimi takdim ettim. 10 yıl belediye başkanlığı yaptığımı, geniş bir katılımla AK Parti’ye katıldığımı arz ettim. Cumhur İttifakı olarak Fethiye Belediyesini kazanacağımızın sözünü verdim. Bu yönde büyük bir gayret gösterdiğimizi söyledim” ifadelerini kullandı.

HER ZAMAN HALKIN İÇİNDEYİZ”

Açıklamasını sürdüren Yılmaz, “Fethiye’de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Adayımız Muhittin Kayabaş başta olmak üzere her zaman halkımızın içindeyiz. Diğer partililerin de adayları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Halkımıza seçenek sunmak adına radikal bir karar almıştım. Hala bu kararımın arkasındayım. 31 Mart’ta Fethiye’de değişimi hep birlikte gerçekleştireceğiz. Fethiye Belediyesi bundan böyle devletimizle ve büyükşehirle barışık; konuşan ve konuşulabilen bir konuma gelecek. Böylelikle hizmetlerin daha hızlı geleceğine inanıyorum” dedi.

“HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ”

“Şehir girişlerimiz yıllardır aynı” diyen Yılmaz, “Yollarımız ve şehir girişlerimiz Fethiye’ye yakışır bir hale getirilecek. Gençlerimize yönelik kapalı spor salonları yapacağız. Çok güzel koylara sahibiz. Fakat giriş ücretleri çok yüksek. 31 Mart’tan sonra halkımızı denizle buluşturacağız. Düğün salonları ve belediye sarayı yapacağız. Herkesi güler yüzle karşılayacağız. Başta adayımız Muhittin Kayabaş olmak üzere tüm yönetim olarak herkesi kucaklayacağız. Fethiye Körfezi’ni temizleyip, yüzülebilir bir hale getireceğiz. Karagözler Mahallesi’ndeki tersaneyi taşıyıp, orayı turizme kazandıracağız” şeklinde konuştu.

“YENİ BİR HEYECANA İHTİYACIMIZ VAR”

Yılmaz açıklamasında, “Yapılanlara teşekkür ederiz. Misafir odasına değil tüm Fethiye’ye eşit hizmet götüreceğiz. Beldelerimiz 5 yıldır aynı. Üzümlü ve Kayaköy’ü otantik pazarlar ile Şirince gibi yapacağız. Teleferik projesine gereken desteği verip, en kısa sürede bitireceğiz. Değişim şart. Yeni bir heyecana ihtiyacımız var. Adayımız Muhittin Kayabaş da aynı şeyi söylüyor, semt pazarlarının üstünü kapatacağız. Gençlerimize iş olanakları sağlayacağız. Yolcu gemisi iskelesinin bir an önce yapılıp, turizmden elde ettiğimiz gelirleri arttırmamız lazım. Denize en yakın antik tiyatromuzda konserler organize edeceğiz. Antik kentlerimizi restore edip, tanıtımını yapacağız. Fethiye’yi ortak akıl ile yöneteceğiz” ifadelerini kullandı.

“İNSANLARIN HAYATINI KOLAYLAŞTIRACAĞIZ”

Yılmaz açıklamasının devamında, “Kapılarımız herkese açık olacak. İhtiyacı olan herkesin yanında olacağız. İnsanların hayatını kolaylaştırmaya geliyoruz. Fethiyeliler artık değişimin olacağından eminler. Fethiye’de esnafımız kazanacak, yüzleri gülecek. Vergileri en alt limitten alacağız. Hukukun dışına çıkmayacağımıza söz veriyoruz” dedi.

“ORTAK AMAÇ DOĞRULTUSUNDA ÇALIŞACAĞIZ”

Yılmaz açıklamasının son bölümünde, “Süreç devam ediyor. 2 Şubat tarihine kadar belediye meclis üyesi aday adaylıkları başvuru yapılabilecek. Halkımızın bu yönde yoğun talepleri oldu. Belediye Başkan Adayımız Muhittin Kayabaş ve ilçe yönetimi ile birlikteyiz. Belediye başkanlığı görevimde edindiğim tecrübeleri arkadaşlarımla paylaşacağım. Seydikemer ile sırt sırta vereceğiz. Ortak amaç doğrultusunda var gücümüzle çalışacağız. Fethiye’nin tanıtımı için kafa yoracağız” diye konuştu.

About egegazetesi

Check Also

Karaçulha Parkı ve Taziye Evi Açıldı

Fethiye’deki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fethiye …