Perşembe , Mart 28 2024

Fethiye Protokolü  Bayramlaştı

Kurban Bayramı nedeniyle Fethiye Kaymakamlığının düzenlediği bayramlaşma törenine protokol üyelerinin yanı sıra sivil toplum kuruluşları ve Oda başkanları ile siyasi parti Başkan ve üyeleri katıldı. Fethiye Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Salonunda yapılan bayramlaşma töreninde samimi bir hava esti.

Bayramlaşma törenine, Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Murat Çalışkan ,  Belediye Başkan Vekili Mert Demir,Garnizon Komutanı Sedat Karabay, İlçe Jandarma Komutanı Yılmaz Demirelli, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yapalıal, AK Parti İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, MHP Fethiye İlçe  eski Başkanı Cengiz Çay, İYİ Parti Fethiye İlçe Başkanı Suat Aybek, Daire Amirleri, Sivil Toplum örgüt temsilcileri, oda başkanları ve üyeleri ile vatandaşlar katıldı. Kaymakam Muzaffer Şahiner, bayramlaşma törenine katılanların mübarek Kurban Bayramını kutladı. Şahiner, Fethiye’de büyük bir turizm yoğunluğu yaşandığını belirterek gerekli tedbirler alınmıştır. Sorunsuz bir bayram yaşanmaktadır ifadelerini kullandı. Fethiye Belediye Başkan Vekili Mert Demir de, “Tüm Fethiye halkının mübarek kurban bayramını kutluyorum. Halkımız dini vecibelerini yerine getiriyor. Herhangi bir sıkıntı bulunmamaktadır” dedi.

ŞEHİTLER DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİLER

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner ile Protokol üyeleri  Kurban bayramının birinci günü Fethiye Şehit Aileleri ve  Muharip Gaziler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.  Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner ve protokol üyelerini;  Fethiye Muharip Gaziler ve şehit aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma derneği başkanı Süleyman Şahin ile gaziler kapıda  karşıladılar. Kaymakam Muzaffer Şahiner dernek başkanı Şahin’den üyelerin sorunlarını dinledi.  Kaymakam Muzaffer Şahiner, gaziler ve şehit ailelerimiz bizlerin baş tacıdır” ifadelerini kullandı. Şahin de ziyarete teşekkür etti. Bu arada Fethiye Müftüsü Hamdi Uzunharman, tüm şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim okuyup duada bulundu.

HUZUREVİ ZİYARETİ

Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner ile protokol üyeleri Fethiye Belediyesi SHÇEK Huzurevi Müdürlüğü’nde kalan yaşlılar ve Fethiye Sevgi evi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan  gençler ile bayramlaştılar. Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Belediye Başkan Vekili Mert Demir, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Murat Çalışkan, Garnizon Komutanı Sedat Karabay, İlçe Jandarma Komutanı Yılmaz Demirelli, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yapalıal, AK Parti İlçe Başkanı Kadir Sarıhan, daire amirleri ve sivil toplum örgütü  temsilcilerinin katıldığı bayramlaşma töreninde duygusal anlar yaşandı.  Fethiye Huzurevi Müdürü Adem Güngör’ün karşıladığı Kaymakam Muzaffer Şahiner ve protokol üyeleri yaşlılarla tek tek bayramlaşıp dert ve dileklerini dinledi. Kaymakam Muzaffer Şahiner ve bereberindeki protokol üyeleri huzurevi sakinleri ve çocuklara çeşitli hediyeler sundu.  Huzurevi Müdürü Adem Güngör, ziyarete teşekkür etti. Kaymakam Muzaffer Şahiner de Huzurevi sakinlerinin bayramını kutladı.

About egegazetesi

Check Also

Karaçulha Parkı ve Taziye Evi Açıldı

Fethiye’deki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fethiye …