Perşembe , Nisan 25 2024

Yılbaşında Fethiye’de Açık Olan Oteller Dolu

 

Yılbaşında 3 günlük tatil imkanı, Fethiye’deki otelcilerin yüzünü güldürdü. 31 Aralık, Pazar gününe denk geldiği için Pazartesi ile birlikte 3 günlük tatil fırsatını kaçırmak istemeyenler Fethiye’deki otelleri doldurdu. Yeni yıla sayılı günler kala Fethiye’de kışın açık olan oteller yüzde yüz doluluğa ulaştı.

FETOB Başkanı Bülent Uysal gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada, yılbaşında Fethiye’deki otellerin yüzde yüz dolduğunu söyledi. Tatilini deniz kenarında, doğa ve kültürle iç içe geçirmek isteyenlerin tercihini Fethiye’den yana kullandıklarını ifade eden Uysal şöyle konuştu:

“Yılbaşında Fethiye’deki tesislerimizin yüzde 10’u açık. Bu açık olan ve yılbaşı programı yapan tesisler yüzde yüz doluluğa ulaştılar. Diğer tesislerde belli bir doluluk oranına sahip. Fethiye’ye Antalya, Denizli, Pamukkale, İzmir, Aydın gibi çevre illerden gelen misafirlerimiz var. Bunlar hafta sonunu Fethiye’de geçirip, yılbaşına Fethiye’de girip mutlu bir şekilde bizde evlerine göndermek istiyoruz” dedi.

Hava şartlarının Fethiye’de tatil için çok cazip olduğuna dikkati çeken Uysal; “Şuan İstanbul’da, Ankara’da kar yağıyor ama Fethiye’de güneşin altında, son derece güzel bir havada vakit geçiriyoruz. Tatile çıkmak isteyen tüm misafirlerimizi Fethiye’ye davet ediyoruz” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …