Salı , Nisan 23 2024

Yeni Yıl Kermesine Yoğun İlgi

 

FETAV ve Mavi Kuş Sanat ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen yeni yıl kermesine yoğun ilgi oldu. Kermesin gelirinin engelli vatandaşlara harcanacağı öğrenilirken, kermes’te el yapımı tasarımlar, hediyelik ürünler, süslemeler, seramik, çiçek, kıyafet, özel yapım reçeller ve karikatüristler yer aldı.

Daha önce yapılması planlanan fakat hava muhalefeti nedeni ile ertelenen FETAV ve Mavi Kuş Sanat ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen yeni yıl kermesine yerli ve yabancı vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 11.00 ile 17.00  saatleri arasında açık bulunan kermes Fethiye Belediyesi  yanındaki otopark alanında yapıldı. Her türlü gıda ürünü ve hediyelik eşyaların satışa sunulduğu kermeste, FEATV Müdürü Dilek Dinçer, “Mavi Kuş Sanat ve Dayanışma Derneği ve FETAV ile birlikte bir etkinlik düzenliyoruz. Bugün aslında yeni yıl öncesi düzenlemiştik. Hava muhalefeti nedeniyle bugüne ertelendi iyide yapmışız. çok güzel bir havada iyi bir katılımla yeni yıl kermesimizi gerçekleştiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Kermese katılımın çok güzel olduğunu söyleyen Mavi Kuş Sanat ve Dayanışma Derneği Başkanı Fatma Aydın ise, “Çok keyifli ve katılımın güzel olduğu bir kermes. El sanatları, el ürünleri, hediyelikler, yiyecek ve içecekleri stantlarımızda görebiliriz.  Çok keyifli bir kermes oldu.  Katılımlarından dolayı herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …