Cuma , Nisan 19 2024

Meslek Grubu Üyeleri Kahvaltıda Buluştu

Fethiye Ticaret Ve Sanayi Odası Ve 2 Nolu Tarım, Hayvancılık Su Ürünleri Ticareti İle Zirai İlaç Meslek Komitesi Ovacık’ta Karacabey Restoran’da kahvaltıda buluştu. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı “Odamız meslek komitelerimiz, meclisimiz, yönetim kurulu üyelerimiz ile birlik beraberlik ruhunu canlandırdık. Birlikte çalışıyor birlikte üretiyoruz. Komitelerimiz aracılığıyla meslek gruplarından gelen görüş ve önerileri dikkatle değerlendiriyoruz” dedi.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Hıra, Mete Ay, Yönetim Kurulu Sayman Üye İbrahim Erdem, Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Tufan, Ramazan Dim, Şevket S. Gürol ve 2 Nolu Tarım, Hayvancılık Su Ürünleri Ticareti ile Zirai İlaç Meslek Komitesi Başkanı Atabey Şahin, Başkan Yardımcısı Yusuf Dikici, Ahmet Gürsu Özdemir, Komite Üyeleri Erdoğan Erenoğlu, Kerim Aslan ve Meslek Grubu üyeleri katıldı.

Yoğun bir katılımla samimi bir ortamda gerçekleştirilen organizasyonda meslek grubu üyeleri sektörleri ve içinde bulundukları sosyo – ekonomik gelişmeleri birbirileri ile paylaşma imkânı buldular. Kahvaltı sırasında konuşma yapan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı “Odamız meslek komitelerimiz, meclisimiz, yönetim kurulu üyelerimiz ile birlik beraberlik ruhunu canlandırdık. Birlikte çalışıyor birlikte üretiyoruz. Komitelerimiz aracılığıyla meslek gruplarından gelen görüş ve önerileri dikkatle değerlendiriyoruz. Bu öneriler ve talepleriniz tek tek Yönetim Kurulumuz tarafından inceleniyor, yapılması gerekenler için derhal harekete geçiyoruz. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası birbirinden farklı meslek gruplarını seçmiş bir ailenin fertleri gibi hep aynı gaye için çalışıyor. Daha yaşanabilir, ekonomik açıdan daha güçlü bir Fethiye. İşte biz Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası olarak tüm aile fertlerimiz bu hedef çerçevesinde birleştik. Sizlerde bu ailenin birer üyesi olarak bizlere eksiklerinizi, taleplerinizi ve önerilerinizi iletirseniz daha da başarılı olabiliriz. ” diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …