Cumartesi , Nisan 20 2024

ALTI NOKTA KÖRLER DERNEĞİ’NİN ÇAY PARTİSİ EĞLENCELİ GEÇTİ

ALTI NOKTA KÖRLER DERNEĞİ’NİN ÇAY PARTİSİ EĞLENCELİ GEÇTİ

Altı nokta körler derneği Fethiye şubesinin geleneksel çay partisi eğlenceli geçti. Altı nokta körler derneği ile Fethiye halkının kaynaşması amacıyla her yıl yapılan çay partisine gençlerde yoğun ilgi gösterdi.

Altı nokta körler derneği fethiye şubesinin geleneksel çay partisi Çalış Plajı’ndaki bir restaurantta yapıldı. geleneksel olarak her yıl düzenlenen buluşmaya ilgi yoğun oldu. altı nokta körler derneği fethiye şube başkanı Mehmet Üstün’ün ilçedeki sivil toplum kuruluşları ve halkla derneği buluşturması amacıyla düzenlenen çay partisine sağlık yüksek okulu öğrencileri de renk kattı. Piyanist Emrah’ın hareketli müzikleri eşliğinde bol bol eğlenen dernek üyeleri ve davetliler bu eğlence ile adeta yorgunluk da attılar. Fethiye limanının muhteşem manzarasındaki çay partisi yaklaşık 4 saat sürerken dernek başkanı Mehmet Üstün altı nokta dostlarımızı bu çay partisinde bir arada görmekten mutlu olduk. sivil toplum kuruluşlarının ve üyelerimizin gösterdiği ilgiye teşekkür ediyorum. Altı nokta dostları bizleri her yıl yaptığımız bu buluşmada yalnız bırakmadılar. destek oldular, hepsine teşekkür ediyorum dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …