Cuma , Nisan 26 2024

Muhasebe Haftası Ziyareti

1-7 Mart Muhasebe Haftası olması dolayısıyla, Fethiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (FSMMMO) Başkanı Yılmaz Köse ve yönetim kurulu üyeleri Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti.

Ziyarete Fethiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın yönetim kurulu da katılım sağladı. Misafirlerini makamında ağırlayan Karaca, şahsına gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı teşekkür etti. Karaca, tüm Serbest Muhasebeci Mali Müşavirleri bu özel gününü kutladı. Başkan Köse, “Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik mesleğinin toplumun tüm kesimlerine tanıtılması, ülke ekonomisine ve iş dünyasına sunduğu değer ve faydaya ilişkin farkındalığın arttırılması amacıyla 1-7 Mart, Muhasebe Haftası olarak kutlanmaktadır. Ekonominin kaydını tutan ve mali danışmanlık yapan, memleketin her köşesinde hizmet sunan, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler üreten, canlı ve dinamik bir Türkiye için çalışmaktadır. Kaliteli hizmet sunarak, işletmelerimizin gelişimine katkı vererek, güvenilir işletme danışmanlığı vizyonumuzla ülkemize ve işletmelerimize hizmet vermekteyiz. Görev ve fonksiyonlarımızı yerine getirirken yaşadığımız ve çözülmesini talep ettiğimiz biriken çok sayıda sorunumuz bulunuyor, bu sorun ve sıkıntıların, diyalogla ve işbirliği içerisinde çözülmesi gerektiği görüşündeyiz. Serbest Muhasebeci Mali Müşavir meslektaşlarımızın Muhasebe Haftasını kutluyor, dünyamız, ülkemiz meslektaşlarımız için sağlıklı, huzurlu günler diliyorum” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …