Pazartesi , Nisan 29 2024

Yıllardır bekleyen projelerin sözünü verdi.

Yıllardır bekleyen projelerin sözünü verdi.

 

Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Kemalettin Cengiz Tekinsoy, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı makamında ziyaret etti. Yat Çekek Yeri’nin 19 yıldır, Yat Bağlama Yerinin ise 9 yıldır imza beklediğini belirten Başkan Saatcı, “Biz yıllardır bir izin bekliyoruz” dedi. Genel Müdür Tekinsoy ise, “Bundan sonra önünüz açılacak. Çözemediğiniz yerde direk bana ulaşabilirsiniz” diye konuşarak bekleyen projelerin sözünü verdi.

 

Başkan Saatcı, “Çekek yeri 19 yıldır bekliyor”

Fethiye’nin yıllardır imza aşamasında Ankara’da bekleyen projelerine değinen Başkan Saatcı, “Bir nezaket ziyaretinde bütün sıkıntıları dile getirip sizin de başınızı ağrıtmak istemem ancak, bizim temel problemlerimiz var. Bir iş 19 yıldır beklemez. Örnek mi? Çekek yerinin taşınması. Bakın, 2008 yılında belediye meclisinde geçen belediye arkasına yapacağımız tekne bağlama yeri halen Ankara’da bekliyor. Yıl 2008 – Yıl 2017. Tüm izinleri alınmış yat yanaşma yerinin iznini 9 yıldır bekliyoruz. Bizim tekne bağlayacak yerimiz kalmadı. Bir tekne bağlayacak yerimiz yok. Ben sadece izin istiyorum. Başka da bir şey istemiyorum. Biz gerisini yapacağız” dedi. Başkan Saatcı, Belediye Plan Proje Müdürlüğü ve İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nce hazırlanan Fethiye’nin yıllardır imza aşamasında beklediği projeleri içeren dosyayı Genel Müdür Tekinsoy’a takdim etti.

 

“Önünüz açılacak”

Daha önce Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan Kemalettin Cengiz Tekinsoy, belediyeciliği bildiğini ve bu sıkıntıları çözeceğini dile getirerek, “Hiçbir sıkıntı olmaksızın önünüz açılacak. Ben çözüm odaklı çalışmaya alışmış insanlarız. Aksini kabul etme imkanımız yoktur. Aşamadığınız yerde direk bana da ulaşabilirsiniz” diye konuştu.

 

About egegazetesi

Check Also

FTSO MECLİSİ, İŞKUR TEŞVİKLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Nisan ayı Olağan toplantısında Çalışma ve İş Kurumu …