Salı , Nisan 23 2024

Yemekte Bir Araya Geldiler

Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Zabıta Teşkilatı’nın 192. kuruluş yılı nedeniyle yemekte bir araya geldi. Fethiye Aqua Park’ta düzenlenen birlik ve beraberlik yemeğinde Fethiye Belediye Başkan Yardımcısı ve Zabıta Müdürü Tufan Kaçar, yemeğe katılan tüm zabıtaları kapıda karşıladı.

Düzenlenen yemekte duygu ve düşüncelerini dile getiren Kaçar, “Zabıta gibi 192 yıllık bir teşkilatın mensubu olmaktan gurur duyuyoruz. Fethiye’ye hizmet etmek, güzelleştirmek her kula nasip olmayabilir. Rabbim bizlere nasip etti. 192 yıldır bu teşkilattan bir sürü insan geldi geçti, bizler de gelip geçiciyiz. Bize düşen ise, işimizi layıkıyla yapabilmektir. Zabıta Haftası, arazide ve büroda emek veren sizlerin haftasıdır. Bu yemek sembolik, bizi doyuran şey karşılıklı samimiyet, sevgi, saygı ve birlikteliktir. Müdürlüğümüzün bağlı olduğu Başkan Yardımcımız Mehmet Yılmaz Cesur’a ve bu sofrayı paylaşmamıza vesile olan Belediye Başkanımız Behçet Saatcı’ya ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …