Cumartesi , Nisan 20 2024

THK Fethiye Şubesi’ne Ziyaret

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Nagihan Bulut Türk Hava Kurumu Fethiye Şubesini ziyaret etti. THK ve Şube çalışmaları hakkında Şube Başkanı Mustafa Özkaya’dan bilgi alan Bulut, THK bünyesinde verilen eğitimlerin Fethiye’de de verilebilmesi için geliştirilen ‘Hava Sahası’ hakkında da bilgi aldı. Bulut, THK Fethiye Şubesi ziyaretçi defterini de imzaladı.

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Nagihan Bulut ve meclis üyesi adayları 5 Mart Salı günü Türk Hava Kurumu Fethiye Şubesini ziyaret etti. Ziyarette Şube Başkanı Mustafa Özkaya, Yönetim Kurulu Üyesi Okan Evcin, Şube Denetleme Kurulu Üyesi İsmail Yarbaşı ve şube üyesi Nuri Baykara ile görüşen Bulut, THK ve Fethiye Şubesi hakkında bilgi aldı. THK Fethiye Şubesinin 7 Mart 1931 tarihinde Dönemin Askerlik Şubesi Başkanı Binbaşı İhsan Bey tarafından kurulduğunu ifade eden Özkaya, babasının da THK Fethiye Şubesi Başkanları arasında yer aldığını belirtti. Sivil havacılığın sevdirilmesi ve çocukların havacılık hakkında bilgilerinin arttırılması için verilen kurslardan da bahseden Özkaya, radyo kontrollü model uçakları kullanabilmek ve microlight uçurabilmek için bir alana ihtiyaç olduğunu söyledi. Özkaya, Bulut’tan, seçilmesi halinde bu konuda çalışma yapılmasını beklediklerini dile getirdi.

Yaptıkları çalışmalardan ötürü Özkaya’yı tebrik eden Nagihan Bulut, “Paralı işi herkes yapar. Önemli olan parasız işler yapabilmek. Ticaret ve Sanayi Odasın olsun burada olsun önemli görevler alıyorsunuz. Ne mutlu size” diye konuştu.

THK Fethiye Şubesinin bulunduğu bölge olan Paspatur için de projelerinin olduğunu kaydeden Bulut, Papatur’da aslına uygun cephe giydirme çalışması yapacaklarını söyledi.

Ziyaretin sonunda Mustafa Özkaya, Nagihan Bulut’a günün anısına arma hediye etti. Bulut, Türk Hava Kurumu Fethiye Şubesi günün anısına Ziyaretçi Defterini de imzaladı.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …