Cuma , Mart 29 2024

 “Tanıtımda Büyük Rol Oynuyorlar”

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz, bünyesinde Fethiye FM ve Fethiyem TV’yi barındıran Fethiye Medya yöneticileri ile bir araya geldi. Sohbet havasında geçen ziyarette Yılmaz, aday adaylığı sürecinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

Fethiye Medya Genel Koordinatörleri Talat Oral ve Murat Akar Çobanoğlu ile Reklam ve Halkla İlişkiler Müdiresi Feride Saraç; yayın süreci ve faaliyetleri hakkında CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin Yılmaz’a bilgi verdiler. Toplantıda yerel basının önemine vurgu yapan Yılmaz, “Fethiye’de görev yapan medyalarımız tanıtımda büyük bir rol oynuyor. 2004-2014 yılları arasında Ölüdeniz belediye başkanlığı görevimde yerel basından büyük destek gördüm. Festivallerimiz, konserlerimiz ve diğer çalışmalarımız onların sayesinde ulusal basın manşetlerinde yer aldı” dedi.

Açıklamalarını sürdüren Yılmaz, “Yerel medya her zaman önceliğimiz olacak. Belediye başkanı seçildiğimiz takdirde bu yönde çalışmalarımız olacak. Sizlerin katkıları ile Fethiye’ye yeni bir heyecan getireceğiz. Sizlere ve ekibinize yayın hayatında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Fethiye Medya Reklam ve Halkla İlişkiler Müdiresi Feride Saraç ziyaret için Yılmaz’a teşekkür edip, çalışmalarında başarılar diledi.

About egegazetesi

Check Also

Karaçulha’daki Mitinge Traktörle Geldi

Fethiye Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Fethiye Belediye Başkan adayı Alim Karaca,  seçime çok …