Cuma , Nisan 19 2024

“Seydikemer Hak Ettiği Yere Gelecek”

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer AK Parti İlçe Başkanı Salih Gümüş, meclis üyeleri ve parti delegeleri ile bir araya geldi. AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, “Seydikemer Belediyesi yeni hizmet binası, hemen karşıda Hükümet Konağı, Seydikemer Devlet Hastanesi inşaatı ve diğer yatırımlarla Seydikemer diğer ilçeler ile arasındaki açığı kapatacak ve Seydikemer hak ettiği yere gelecek” dedi. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ziyaret dolayısıyla teşekkür ederek, yatırımlara hız kesmeden devam edileceğini, Seydikemer halkına verdikleri sözleri bir bir yerine getireceklerini kaydetti.

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Seydikemer’de Tufanlar Dinlenme Tesisinde yapılan toplantıda Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer AK Parti İlçe Başkanı Salih Gümüş, meclis üyeleri, parti delegeleri, muhtarlar ile bir araya geldi. Toplantıya; AK Parti Seydikemer Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yalçınsoy, AK Parti Seydikemer İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Sıtkı Ülker, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, AK Parti Fethiye Kadın Kolları Başkanı Gülhanım Boz, AK Parti Muğla İl Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Burak Kaplan ‘da katıldı. AK Parti’nin 18 yılda yaptığı yatırımlardan bahseden Kadem Mete, Muğla ve Seydikemer olmak üzere diğer ilçelere yapılan yatırımların devam edeceğini kaybetti. Seydikemer’in çalışkan bir belediye başkanına sahip olduğu için şanslı olduğunu dile getiren Kadem Mete, “Sayın Belediye Başkanımız Yakup Otgöz Seydikemer için gece gündüz çalışıyor. Sık sık Ankara’ya giderek yatırımları yakından takip ediyor” diye konuştu.

Buradaki toplantının ardından AK Parti İl Başkanı Kadem Mete ve beraberindeki heyet Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ü makamında ziyaret etti. Seydikemer Belediyesi yeni hizmet binası için hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete burada yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Seydikemer’de ilk dönem daha çok altyapı hizmetine önem verildiği için yapılan hizmetler çok fazla gözükmüyordu. Bu ikinci dönem. Şimdi Seydikemer Belediyesi yeni hizmet binası, hemen karşıda Hükümet Konağı, Seydikemer Devlet Hastanesi inşaatı ve diğer yatırımlarla Seydikemer diğer ilçeler ile arasında olan açığı kapatacak ve Seydikemer hak ettiği yere gelecek.

Başkanımız bu konuda elinden geldiğince özverili bir şekilde çalışıyor. Bizlerde başkanımıza destek olmaya devam edeceğiz. Seydikemer’e 2023 hedefleri doğrultusunda hizmet etmeye devam edeceğiz. Başkanımız sağolsun bugün nezaket gösterip belediye binasında bizleri ağırlıyor. İnşallah yeni hizmet binasında daha güzel çalışmalara imza atılacak.”

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ziyaret dolayısıyla teşekkür ederek, yatırımlara hız kesmeden devam edileceğini, Seydikemer halkına verdikleri sözleri bir bir yerine getireceklerini kaydetti.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …