Cuma , Nisan 26 2024

Sergi ve Kermes Düzenlendi

Fethiye Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Mesleki Eğitim Merkezi Okulu tarafından okul bahçesinde ilk kez sergi ve kermes düzenlendi. 

Sergiye Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Kurtca Eker, Fethiye Jandarma Komutanı Yılmaz Demirelli, İlçe Emniyet Müdürü Yardımcısı Cemil Emre Süel, Fethiye İlçe Milli Eğitim Şube müdürü Abdullah Şentürk, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve davetliler ile vatandaşlar katıldılar.

Serginin açılış kurdelesini Kaymakam Şahiner, Başsavcı Kurtca Eker ve İlçe Milli Eğitim Şube müdürü Şentürk birlikte açtı. Fethiye Esnaf Ve Sanatkârlar Odası Mesleki Eğitim Merkezi Okulu Müdürü Timur Ergün serginin açılışına katılan herkese teşekkür ederek,  “Bu uygulama eylül ayında Halk Eğitim Merkezi ile düzenlediğimiz bir uygulamaydı. Her iki kursumuzun ürünlerini de sizlerin beğenisine sunmak için buradayız. Katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Sergideki bütün ürünleri tek tek gezerek bilgi alan Kaymakam Şahiner ve Başsavcı Kurtca Eker, kursiyerlerin eserleri karşısında büyük bir hayranlık yaşadılar.

Serginin açılışından sonra ise yine okul bahçesinde bulunulan kermes alanına geçildi. Kermeste, tarım ürünlerinden, yiyecek ürünlerine, el sanatlarına kadar birçok ürün satışa sunuldu. Okul bahçesinde yapılan ve düzeni herkes tarafından beğenilen sergide özellikle Zeytinyağının pazarlanması için hazırlanmış tasarım, el yapımı reçeller, bahçe düzenlemelerine örnek olacak peyzaj için kullanılabilecek ürünler yoğun ilgi gördü.

About egegazetesi

Check Also

FTSO MECLİSİ, İŞKUR TEŞVİKLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Nisan ayı Olağan toplantısında Çalışma ve İş Kurumu …