Perşembe , Nisan 25 2024

Şefika Pekin’de Yıl Sonu Sergisi Açıldı

Fethiye Şefika Pekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Grafik ve Fotoğraf Bölümü öğretmenleri ve öğrencilerinin açmış olduğu yıl sonu sergisi yoğun ilgi gördü.  Fethiye Şefika Pekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Grafik Tasarımı ve  Fotoğraf  sergisi;  Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya tarafından okul bahçesinde açıldı.

Öğrencilerin   bir yol boyunca yapmış oldukları çalışmaların ve ürünlerinin sergilendiği yıl sonu sergisi hakkında bilgi veren okul müdürü Yıldız Özeren “Okulumuz Fethiye Şefika Pekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi grafik ve fotoğraf alanı öğretmenleri ile öğrencilerinin hazırlamış oldukları yıl sonu sergimizi açmış bulunmaktayız. 10, 11 ve 12. sınıflarda okuyan  65 öğrencimizin bir yol boyunca atölyelerimizde yapmış oldukları çalışmaların ürünlerinin sergilendiği bir sergi olmaktadır. Grafik ve fotoğraf alanında  faaliyet gösteren hizmet sektörüne ara eleman ihtiyacını karşılamaktayız. Bu bölümde okuyan ve mezun olan öğrencilerimizin bir çoğu  üniversiteyi hedeflemektedir. Bu zaman aralığında fotoğraf ve grafik sektöründe çalışarak bilgi ve birikimlerini, becerilerini Fethiye’nin kurumlarına sunmaktadırlar. Yıl  sonu sergimizde emeği geçen tüm öğretmenlerimiz ile öğrencilerimize ve sergimize olan ilgi ve katılımdan dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …