Perşembe , Nisan 25 2024

Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Fethiye Şubesi Başkanı ve başka adayı Şaban Arıkan, bir hafta kalan Oda seçimleri için çalışmalarına devam ediyor. Dün sabah saatlerinde Fethiye DTO önünde ekibiyle birlikte toplanan ve Beşkaza Meydanına kadar yürüyen Şaban Arıkan, 4 Nisan Çarşamba günü yapılacak olan DTO Fethiye Şubesi seçimlerinde destek istedi.

Fethiye DTO önünde ekibiyle birlikte toplanan ve Beşkaza Meydanına kadar yürüyen DTO Fethiye Şubesi Başkanı ve başka adayı Şaban Arıkan, Atatürk Anıtı önünde gazetecilere açıklama yaptı. 4 Nisan Çarşamba günü Fethiye Kültür Merkezi’nde DTO Fethiye Şubesi seçimlerinin gerçekleşeceğini ifade eden Arıkan, “Her seçim yeni bir aşk, yeni bir heyecan demek. İçimizdeki arkadaşlar hepsi heyecanlı. Görev aşkıyla dolu. İnşallah önümüzdeki dönem bu arkadaşlarımızla beraber Fethiye’ye ve bölgemize, ülkemize daha fazla katkıda bulunacağız diye düşünüyorum. Seçimde önemli olan insanların bir birini kırıp dökmemesi, dargınlıkların yaşanmamasıdır. Bunun için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İnşallah hayırlısı ile diyoruz, önümüzdeki dönem tekrar iktidara gelip, hizmetimize, çalışmamıza devam edeceğiz diye düşünüyoruz. Ben şimdiden bütün üyelerimize ekibim adına teşekkür ediyorum. Şuana kadar netleşen 450 civarında üyemizin 320’si oy kullanacak. Bizim grubumuzun seçimdeki rengi beyaz. Fethiye Kültür Merkezi’nde 4 Nisan Çarşamba günü seçim yapılacak. Bütün arkadaşlarımızı seçimde oy kullanmaya davet ediyorum” dedi.

DTO Fethiye Şubesinde başkan adaylığının artacağına yönelik haberleri değerlendiren Arıkan, “Bu tür seçimlerde son gün dahi yeni adaylar çıkabilir. Adayın bol olmasında bizim adımıza her hangi bir sıkıntı yok. Çünkü bu aşktır, heyecandır. Hizmet etmek isteyen herkes ekibini kurar, aday olabilir. Şuanda üçüncü adayımızın da çıkacağı varsayılıyor ama daha da fazla olabilir. Nihayetinde bu seçim ve herkesin gölünde bir aslan yatıyor olabilir” dedi.

Seçim satında kendisine yönelik eleştirilere de cevap veren Arıkan şunları söyledi: “Bir kere değişim diyorlardı, biz değişikliği zaten yaptık. 20 kişilik meclis üyemizin 10 tanesini değiştirdik. İkincisi; Oda hepimizin diyorlar. Zaten oda bütün üyelerimizin ve Fethiye’deki üyelerimizin haricinde tüm denizcilerin. Hangimiz oraya gitsek ben dahil, sizler dahil orada Oda herkesin. Oda sadece şahısların değil, Fethiye adına hizmet eder. Fethiye Deniz Ticaret Odası şubesi tüm Fethiyelilerindir. Bu sadece belli bir kısım denizcilerin değil. Sadece üyelerine değil, amatör denizcilere de hizmet etmek mecburiyetinde olan bir kurumdur. Ama arkadaşların içinde belki bir göreve gelemediler bu yüzden bunu söylüyorlar. Ama bizim odamızda bu güne kadar böyle bir şey olmadı.”

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …