Perşembe , Nisan 25 2024

Robot Hayvanlar Dikkat Çekti

Muğla’nın Seydikemer İlçesi’nde Şehit Gürcan Akan İlkokulu’nda kısa süre önce açılan robotik kurslarda yapılan robot hayvanlar büyük dikkat çekti. Öğrencilerin yaptığı ilk robotik ürünler Kaymakam ve protokol üyelerine tanıtıldı.

Seydikemer İlçesi’nde Şehit Gürcan Akan İlkokulu’nda açılan ve kurs öğreticiliğini Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Seydikemer Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdür Vekili Yrd. Doç. Dr. Eyüp Akçetin’in yaptığı robotik kursta yapılan ilk ürünler Kaymakam ve protokol üyelerine tanıtıldı. Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu, Garnizon Komutanı Mehmet Şenyiğit, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferah San ile diğer ilgililer Şehit Gürcan Akan İlkokulu’nu ziyaret ederek robotik kurs hakkında bilgi aldılar. Yrd. Doç. Dr. Eyüp Akçetin kısa süre önce açılan kursta öğrencilerin yaptığı robotik akrep, timsah ve diğerlerini tanıttı. Kurs hakkında Kaymakam ve diğer yetkililere bilgiler veren Eyüp Akçetin, öğrencilerin robotik uygulamaya büyük heves içinde olduklarını ve kısa süre sonra Türkiye’deki yarışmalara katılabileceklerini anlattı. Kaymakam Haktan Gökçekuyu ve diğer yetkililerin ilgi ile izlediği kursta Okul Müdürü Mahmut Samurçöl de Eyüp Akçetin’e teşekkür ederek; ”Öğrencilerine bu konuda çok büyük destek vermektedir” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …