Perşembe , Nisan 18 2024

Parke Yol Çalışmaları Devam Ediyor

Mahalle ve sokakların estetik bir görünüme kavuşması için gece gündüz demeden çalışan Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü  ekipleri yaptıkları açıklamada, Belediye Başkanımız  Yakup Otgöz’den aldığımız talimatlar doğrultusunda Seydikemer merkez ve kırsal mahallelerde ayrım yapmadan vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda kilitli parke taşı döşeme , yolların bakımı ve onarımı ile yol yenileme çalışmalarımızın tamamlanması halinde sokaklar modern bir görünüme kavuşmuş olup vatandaşlarımız yazın tozdan kışın çamurdan kurtulmuş olacak. 

Yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getiren mahalle sakini”Belediyemizin çalışmalarından çok memnunuz. El birliğiyle parkemizi döşüyoruz.  Ben 50 yaşındayım, bu yere daha ancak hizmet geldi işte, kaç senelerdir hizmet gelmiyordu. Çamurlu yoldan kurtulduk, parke oluyor çok memnunuz. Belediye başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Ben beni bildim bileli bu yolun olup, çalışıp, hizmet verip zamanında bu yolları vatandaşın eliyle yaptığı yollar diyen Kayadibi Mahalle Muhtarı Yusuf Özbek ” Şuanda burada parke çalışması yapıyoruz. Mahallemizin Hacılar sokak mevkiinde asfalt çalışmasına elverişli olmadığı için, sokakların çok dar olduğu için, belediyemizin yetkilileri ile inceleyerek bu mevkimize parke yapılmasına karar verildi. Şuanda da belediyemiz parke çalışmasını başlattı. Yıllardan beri, ben beni bildim bileli bu yolun olup, çalışıp, hizmet verip zamanında bu yolları vatandaşın eliyle yaptığı yollar. O zamandan, bu zamana kadar her hangi bir işlem yapılmadı. Ve şuanda Seydikemer belediyemiz tarafından parke çalışması yapılmaktadır. Ve halkımızda, çok memnun bu çalışmalardan dolayı başkanıma, başkan yardımcılarıma, fen işleri personeline, teşekkür ediyorum. Yine mahallemizde çocuk oyun gurubu kuruldu ve aynı zamanda Spor aletlerimizde kuruldu. Ve spora verilen öneminde, sağlığa verildiğine inanıyorum. Bundan dolayı yine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı, asfalt çalışmalarından dolayı, önümüzdeki çalışacak olduğumuz, yapacak olduğumuz çalışmalardan dolayı, tekrardan teşekkür ediyorum. Daha yapılması gereken çok yerlerimiz var, bunları da bir bir, sırası gelince, zamanı gelince, planlama dahilin de belediyemiz tarafından yapılacağına inanıyorum. Mahallemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …