Cuma , Mart 29 2024

Özkan Hırçın’dan İftar Yemeği

Fethiye Hırçın Pen ve Perforece sahibi Özkan Hırçın’ Cumartesi akşamı İftar saatinde sanayideki dükkanın önünde  iftar yemeği verdi. Yaklaşık olarak 1500 ila 2000 bin kişinin katıldığı iftar yemeğine Yeni seçim kazanan Fethiyespor yönetimi de katıldı. Yeni cami imamı tarafından dualar edildi.                

Hırçın, “ Bundan sonraki yıllarda bu yemeğimizi yapmak istiyoruz. Bir neyi geleneksel hale getirmeye çalışacağını beyan etti.                                                                                                                                                           

11 ayın sultanı Ramazan ayının başlamasıyla paylaşımlarda başladı. Fethiyeli iş adamı Özkan Hırçın’da iftar yemeği verdi. Sanayi bölgesindeki dükkanın önünde iftar saatinde başlayan iftar yemeğine katılım yoğun oldu. Fethiye’de hırçın Pen olarak bilinen Özkan Hırçın’ın iftar yemeğine Cumartesi günü saat 14.30 da başlayan ve sonucu iftar saatlerinde belli olan aynı zamanda Fethiyespor yeni yönetimi de iftar yemeğine katıldı. Bu yönetim içinde de yer alan Özkan Hırçın için çifte sevinç birlikte gelmiş oldu.. Uzun yıllardır planlama yaptığını ama bu yıl başlattığını belirten iş Adamı Özkan Hırçın, “Annem ve babam rahmetli, bunun yanında diğer ölmüşlerimiz var. Birde kazandıklarımızın paylaşılması anlamında ve ramazan ayında eşimiz ve dostumuzla bir günümüzü paylaşmak adına iftar yemeği tertip ettik. Tüm dostlarımız eşi, çocuğu yakınları ile iştirak ettiler. Çok kalabalık bir şekilde bu iftarımızı birlikte açtık. Bundan sonraki yıllarda her yıl geleneksel hale getirerek bu iftar yemeğini tertip etmek istiyorum. Aileme ve dostlarıma çok teşekkür ediyorum. Hayat ve kazançlar paylaşınca güzel. Biz hep birlikte olunca bir aileyiz. Büyük Fethiye olarak Mübarek Ramazan Bayramının hayırlara vesile olmasını diyorum. Katılan, katılamayıp da telefonla arayan herkese teşekkürü bir borç biliyorum.” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Karaçulha Parkı ve Taziye Evi Açıldı

Fethiye’deki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fethiye …