Cumartesi , Nisan 20 2024

Ölüdeniz Eski Başkanı Sidekli, Vefat Etti

Geçtiğimiz günlerdr Fethiye’nin Ölüdeniz Eski Belediye Başkanı Oktay Sidekli, geçirdiği kalp krizi sonucu Denizli Özel Cerrahi Hastanesi’nde yoğun bakıma alınmıştı. Ölüdeniz’in ilk kurucu belediye başkanı olan yörenin efsane başkanlarından evli iki çocuk babası 61 yaşındaki Oktay Sidekli’nin akşam saatlerinde vefat ettiği öğrenildi.

Fethiye’nin Ölüdeniz Beldesi’nde 1994 – 2004 yılları arasında iki dönem belediye başkanlığı görevinde bulunan Ölüdeniz’in Türkiye ve dünyaya tanıtılması için yoğun çaba sarfeden Ölüdeniz Eski Belediye Başkanı Oktay Sidekli, önceki 02.04.2020 günü Ovacık Mahallesi’ndeki evinde geçirdiği kalp krizi geçirdiği öğrenilmişti. Fethiye’deki hastanelerde yoğun bakım üniteleri dolu olunca en yakın Denizli’deki Özel Cerrahi Hastanesi’ne kaldırıldığı Oktay Sidekli, yoğun bakım ünitesine alındı beyan edilmişti. Yetkilikerden edinilen bilgilere göre, Başkan Sidekli’nin sabaha karşı kalbinin durduğu ve yapılan müdahale ile tekrara hayata döndürüldüğü öğrenildi. Eski Ovacık Mahallesi’nde yıllarca muhtarlık da yapan Oktay Sidekli, 1994 yılında Ölüdeniz’in ilk belediye başkanı seçilmişti. Daha önce kalp rahatsızlığı geçiren Oktay Sidekli’nin Denizli’deki tedavisi devam ederken 06.04.2020 Pazartesi günü akşam saatlerinde acı haber geldi. Oktay Sidekli’nin hayata tunamadıgı vefat ettiği haberini aldık. EGE GAZETESİ VE HABER KANALI ADINA Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun, yakınlarına da sabırlar diliyoruz.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …