Cumartesi , Nisan 20 2024

MUSLERA FETHİYE’YE HAYRAN KALDI

Galatasaray’ın kalecisi Muslera ile 3 aylık hamile eşi Patricia Callegro Fethiye ve Göcek koylarında tam 1 hafta boyunca mavi yolculuk yaptı.

Çift, kiraladığı ”Nautilus” adlı lüks gulet tekne ile Fethiye ve Göcek koylarında muhteşem bir tatil gerçekleştirirken önümüzdeki yıl yine tatil için aynı bölgede mavi yolculuk yapacağını söyledi.

Galatasaray’ın başarılı kalecisi Muslera ile 3 aylık hamile eşi Patricia Callegro Fethiye ve Göcek koylarında tam 1 hafta boyunca mavi yolculuk gerçekleştirdi. Sezonun yorgunluğunu Fethiye’de imalatı gerçekleştirilen Fethiye limanına bağlı ”Nautilus” adlı lüks gulet tekne ile mavi yolculuk yaparak atan Muslera ve eşi yöreye hayran kaldı. Fethiye iskelesinden bindiği gulet tekne ile Ölüdeniz’e geçen ayrıca Kelebekler, Kabak koyları ile Gemiler adası ardından Göcek koylarını dolaşan ünlü kaleci tekrar Fethiye iskelesinde bu tatili noktaladı. Teknede 15

Haziran perşembe günü tekne personeli hazırladığı bir pasta ile yaş günü 16 Haziran’da olan Muslera’ya erken bir doğum günü de kutladı. Muslera ve eşi Patricia Callegro teknede can yeleği giydirilmiş köpeği ile günlerinin büyük bir bölümünü geçirirlerken tekne sahibinin Fenerbahçeli olan küçük oğlu bu tişörtü ile fotoğraf bile çektirdi. Muslera bu sırada şaka yaparak eli ile Fenerbahçe logosunun üzerini kapattı.

 

DENİZE ÇİVİLEME ATLADILAR

Tekne personeli ile zaman zaman denize çivileme atlayışlar yapan Galatasaray kalecisi Muslera’yı bu sırada eşi cep telefonu ile görüntüledi. Muslera tekne personelinin 3’e kadar sayması ile birlikte teknenin üzerinden masmavi denize birlikte çivileme atlarken büyük bir keyif içindeydi. Denizde çivileme atladığı tekne personeli ile bol bol şakalaşan ünlü kaleci eşi ile de botla bol bol çevre turu yaptı.

ÇOK MEMNUN KALDI

Fethiye, Ölüdeniz ve Göcek koylarını gezen ve bu koylardan çıkmak istemeyen ünlü kaleci futbol ile ilgili soruları cevaplandırmazken her soruya da ”En büyük Galatasaray, Galatasaray’dan ayrılmam” şeklinde cümleler kullandı. Eşi ile birlikte son derece mütevazi bir tatil gerçekleştiren ünlü kaleci tekne personeli ile bir bir vedalaşırken; ”Fethiye ve koylarına hayran kaldım. Bu tekne ve sizler ile önümüzdeki yıl yine bu koylardayım. Kesinlikle tekrar geleceğim” ifadelerini kullandı.

ÇOK KIZDI

Muslera tatilinin son günlerinde ”Marmaris’te 160 bin TL’ye tatil yaptı” şeklinde çıkan haberlere çok kızdı. Marmaris ve yakın koylarına bile uğramayan bir Fethiye teknesi olan ”Nautilus” ile çok mütevazi bir tatil yapan ünlü kaleci; ”Bu rakamlar çok abartılı. Bunları bu şekilde yazmak ayıptır. Hepsi yalan haber. Biz Marmaris’in yakın koylarına bile uğramadık ki. Görevlilere ‘gazetecileri engelleyin’ diye bir şey söylemedik ki. Böyle şeyleri nasıl yazıyorlar” dediği öğrenildi.

SOSYAL MEDYADA TATİL FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞTI

Galatasaray’ın ünlü kalecisi Muslera, eşi Patricia ile kumsalda uzanmış haldeki fotoğrafları ile baba olacağı müjdesini kuma da yazarken yine teknede eşinin 3 aylık hamile halinin fotoğraflarını da paylaşmıştı. Hemen hemen çoğunluğu Ölüdeniz, Gemiler ve Kelebekler Vadisi’nde çekilen fotoğraflar sosyal medyada büyük ilgi gördü.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …