Çarşamba , Nisan 24 2024

MUĞLA’DA VİRÜS VAKA SAYILARI NE DURUMDA

ÖLÜMLER DURDUMU?, VAKA SAYILARI İNİYORMU,YOKSA UÇTU GİTTİ Mİ?

Corona virüsü Covid 19 vebası hayatımızı durma noktasına getirdi. Türkiye geleneğinde ilk başlarda biraz vurdum duymazlıklar yaşandı.Ama ilgili bakanlıkların Kaymakamlıkların, Valiliklerin durumu her yönüyle anlatması, 65 üstü ve 20 yaş altına sokağa çıkma yasağı kısıtlaması ve illere giriş ve çıkışların yasaklanması en doğru sonucu olarak değerlendiriliyor. Ama bu arada ilimizde durum neydi?. Ne oldu?. Ölümler durdumu, yoksa hangi sayılara ulaştı. İşte bu konularda halkımız doğru bilgilendirmek adına tüm ildeki corona virüs sayılarını aktaracağız.

YETKILERDEN BILGI VERİLMESİ İSTENİYOR.

Muğla ili ve ilçelerinde Corona virüs vakaları hangi boyutlara geldi. Kimse çıkıpta şu ilçede şu kadar evde kontrol altında olan vatandaşımız var. Bunun dışında ilçe hastanesinde yatan veya sevk ile şu hastaneye gönderdiğimiz bu kadar vakamız mevcuttur diye bir açıklama yapan yetkili yok. Kamuoyu artık doğru bir şekilde bilgilenmek istiyor. Bize gelen talepler doğrultusunda ilçe ilçe edindiğimiz bilgileri paylaşacağız.

İL GENELİ VİRÜS VAKA SAYILARI

Halen Muğla ilimiz genelinde 126 vakamız mevcuttur. Bu vakaların ilçelere göre dağılımı şöyle; Menteşe‘de 19, Bodrum‘da 46, Milas‘ta 31, Fethiye‘de 15, Marmaris‘te 6 vakanın tedavisi sürüyor. Menteşe‘de 4 hemşireden 3‘ü taburcu oldu, evde karantinada. Ortaca‘da 2 ATS (Acil Tıp Teknisyeni) görevlisi ile Fethiye‘de 1 hemşire karantinada bulunduğu bilgisine ulaştık.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …