Cuma , Nisan 26 2024

Fethiyespor’ da 4 eksik

San “Galibiyetle döneceğiz”

Fethiyespor, pazar günü karşılaşacağı Pendikspor maçının hazırlıklarını Fethiye Şehir stadında sürdürdü. Teknik direktör Eser Kardeşlerin şok istifasının ardından Lacivert Beyazlı futbolcuları bu maça alt yapı sorumlusu Ali Abbak hazırlamaya başladı.

Pazar günü İstanbul Pendik stadında Saat 16:30 da Pendikspor ile karşılaşacak Fethiyespor bu maçın hazırlıklarını altyapı sorumlusu Ali Abbak yönetiminde sürdürüyor. Sportif direktör ….. Ferizcan’ nın plan ve programı çerçevesinde teknik sorumlu Ali Abbak lacivert Beyazlı futbolcuları Pendik maçına hazırlıyor. Burak ve Emrullah kırmızı kart cezası nedeniyle takımda yer alamazken Orhan Gülle ve Yiğit Gökoğlan’ da idman eksiklerini hızla kapatıyorlar. Fethiyespor Başkan vekili Hüsrev San Teknik direktör Eser Kardeşler’ in kendi isteği ile aniden istifa etmesini hala anlayabilmiş değiliz. Takımımızı Pendikspor maçına Altyapı sorumlumuz Ali Abbak hazırlıyor. Bu arada Teknik Direktör arayışımız da başladı. Yönetim kurulumuz ve Başkanımız bu konuda en iyi kararı verecektir. Önemli olan ilk galibiyetin ardından alacağımız deplasman galibiyeti ile çıkış yakalamaktır. Bizler futbolcularımıza güveniyoruz. Bu hafta kırmızı kartlı oyuncularımız Emrullah ve Burak kadroda yer almayacak. Sakatlıktan çıkan Yiğit ve Orhan Gülle’de antrenman eksikliğini hızla kapatıyorlar. Deplasmandan İstanbul’ daki taraftarlarımızın da destekleri ile 3 puan ile dönmek istiyoruz ifadelerini kullandı.

 

About egegazetesi

Check Also

Karaca’dan ADD Kermesine Ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından eğitim-öğretime katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen …