Cuma , Nisan 19 2024

FGD, 3. Olağan Kongresini Gerçekleştirdi

 

Fethiye Gazeteciler Derneği (FGD) 3. Olağan Genel Kurulu geçtiğimiz Cumartesi günü gerçekleşti.  Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Necati Taban konferans salonunda gerçekleşen  olağan genel kurulun divan başkanlığını Gazeteci Yazar Akın Tezel,  Divan Başkan Yardımcılığını Zafer Özdemir, Katiplikleri de Zekeriya Şahin ve Özgül Özdemir yaptı.

Tek yönetim kurulu listesi ile gerçekleşen olağan genel kurul; açılış yoklaması ile başladı. Divan heyetinin seçiminden sonra saygı duruşu ve İstiklal marşı okunması ile devam etti. Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı Gazeteci Seda Köktener tarafından faaliyet raporu okundu.  Oy birliği ile kabul edilen raporda derneğin gelirinin 12 bin 424 TL, giderlerinin ise 12 bin 394 TL olduğu belirtildi.  2018 -2019 yıllarına ait tahmini bütçe Mesut Bölük tarafından kurula sunuldu. Sıdıka Zeybek Kölemen tarafından denetim kurulu raporunun okunması ve tüm maddelerin oy birliğiyle kabul edilmesinden sonra genel kurul seçimlerine geçildi. Fethiye Gazeteciler Derneğinin yeni yönetim kurulu asil listesi şu şekilde; Mesut Bölük, Seda Köktener, Sıdıka Kölemen, Serap Ülkü Özdemir, Sedat Ünal, Murat Yalçın ve Ersin Dal. Denetim kurulu ise Teslime Göksu Özdemir, Yasin Koç, Mustafa Küçükaydın’dan oluşmakta.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …