Cuma , Nisan 19 2024

Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası Başladı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 2. Geleneksel Nejat Çetin Personel Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası Fethiye’de başladı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 2. Geleneksel  Personel Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası bu yıl, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne bağlı Fethiye Sosyal Hizmet Merkezinde müdür yardımcısı olarak görev yapan Nejat Çekin anısına düzenlendi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı 81 ilde görev yapan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü personelini kapsayan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, ASP Gençlik ve Spor Kulübü Genel Başkanlığı, Muğla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve ASP Spor Kulübü Fethiye Şube Başkanlığınca düzenlenen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 2. Geleneksel Nejat Çekin Personel Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası Fethiye’de başladı.

Kargı Mahallesi’nde bulunan Clup Tuana Otel’de başlayan ve 4 gün sürecek şampiyonanın açılışına yoğun ilgi oldu.  Açılış törenine ASP Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Gürdal Gümüş, Daire Başkanlığı Şube Müdürü Davut Salt, Muğla İl Müdürü İlkay Türkoğlu, Fethiye İlçe Müdürü İsa Eseoğlu, Huzurevi Müdürü Adem Güngör’ün yanı sıra Bakanlık yetkilileri, Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit, Muğla ve Fethiye’deki kurum ilgilileri ile Türkiye’nin değişik illerinden gelen çok sayıda sporcu ve yakını katıldı.

Fethiye İlçe Müdürü İsa Eseoğlu, “81 ilden 3’er sporcumuz burada. Her ilden bir kadın ve bir erkek sporcumuz var. Öncelikle illerinde personel arası bir yarışma yapıldı. İllerinde birinci olan personelleri ağırlıyoruz. Turnuvamız Cumartesi gününe kadar devam edecek. Cumartesi günü 3’üncülük ve dördüncülük ve final maçımız olacak. Fikstürler belirlendi ve yarışmacılarımızın kimlerle yarışacakları tespit edildi. Müsabakalarda dostluğun kazanmasını istiyoruz. Amacımız çeşitli illerden gelen yarışmacıların burada dostluk kurmaları.” Dedi.

Muğla İl Müdürü İlkay Türkoğlu da, “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı olarak personel arası turnuvanın ikincisini gerçekleştiriyoruz. Geçen yıl da aynı şekilde 81 ilden katılan personelimizle burada bir organizasyon yapmıştık. Bu yıl ikincisini yapıyoruz. Bu organizasyon bizim için çok önemli. Fethiye Sosyal Hizmet Merkezi Müdür Yardımcımız rahmetli Nejat Çetin’i 9 ay önce kaybettik. Bu turnuvayı onun adına düzenliyoruz. Buraya 81 ilden bakanlığımızın fedakar, cefakar personeline moral ve motivasyon vermek için bu organizasyonu yapıyoruz. Sayın Bakanımız Doktor Fatma Sayan Betülkaya’ya ve ekibine, Fethiye ASP Gençlik Spor Kulübü Şubesine, il müdürlüğü personeline teşekkür ediyorum. Umarım bu organizasyon faydalı olur. Bugün burada hayatında hiç uçağa binmemiş, denizi görmemiş personelimizi Fethiye’de ağılıyoruz. Bu gurur verici bir olay” diye konuştu.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …