Çarşamba , Nisan 24 2024

LGS Başarıları Ödüllendirildi

Özel Fethiye Eğitim Kurumları Liselere Giriş Sınavında (LGS) il ve ilçe derecesi alan öğrencilerini ödüllendirdi.

Özel Fethiye Eğitim Kurumları LGS’de aldığı ilçe birinciliğinin yanında İl ve ilçe genelinde dereceye giren öğrencilerini ödüllendirdi. Covid-19 pandemi sebebiyle gereken tüm önlemler alınarak okul salonunda sade bir törenle öğrencilere ödülleri verildi. Okul Müdürü Sayın Ayser YILMAZ toplantı ile ilgili olarak “Gönül isterdi ki tüm öğrencilerimiz ile bu töreni yapalım ama pandemi nedeniyle okulumuzda ilk 5’e giren öğrenciler ile törenimizi gerçekleştiriyoruz. 2019-2020 ders yılında elde edilen başarı bir ekip işidir. Yaşanan süreci öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz başarılı bir yöneterek bu dereceleri elde ettiler. İl ve ilçe dereceleri alan öğrencilerimiz bizleri gururlandırdı. İl ve ilçe birincisi olan öğrencimiz Ahmet ERKAN İstanbul Erkek Lisesi’ne, İlçe ikinci Nihan Dilay BOZ İstanbul Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Lisesi’ne, İlçe üçüncüsü Ilgın YAĞCI Fethiye Belediye Fen Lisesi’ne Balkan ÖZKAN İzmir Atatürk Lisesi’ne Lidya KOÇGAZİ İzmir Türk Koleji Fen Lisesi’ne yerleştirildi. Öğrencilerimize öğrenim hayatlarında başarılar diliyorum. Emeği geçen herkesi kutluyorum.” Dedi. Tören LGS okul sıralamasında ilk 5’e giren öğrencilere plaketlerinin verilmesinden sonra sona erdi.

Özel Fethiye Eğitim Kurumları olarak LGS başarılarından dolayı öğrencilerimizi, emeği geçen tüm öğretmen ve velilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …