Cuma , Nisan 26 2024

Kaymakam Fırat Fenerbahçe’de

Fethiye Fenerbahçeliler Derneği’ne Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat iadeyi ziyarette bulundu. Ziyarette Fethiye Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Cihan Ünal ve Yönetim Kurulu Üyelerinin hazır bulundu.

Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Fethiye Fenerbahçeliler Derneğine iadeyi ziyarette bulundu. Daha Önce Fethiye Fenerbahçeliler Derneği, Fethiye Kaymakamlığına yeni atandığı dönemde ziyarete gitmişti. Şimdi ise Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat Fener Bahçeliler Derneğine  ziyaret gerçekleştirdi. Kaymakam Fırat’ı kapıda karşılayan Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Cihan Ünal ve Yönetim Kurulu Üyeleri  Pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleşti.                                                                              Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Cihan Ünal, “Bizleri ziyadesiyle memnun ettiniz.  Derneğimize şeref verdiniz. Sizlerin ziyaretiyle birlikte derneğimiz üyeleri  memnun olmuşlardır. Bizlerde sivil toplum örgütü olarak Fethiye’mize, sağlık çalışanlarımız olsun her daim yardımlarımızı karınca kararınca  ulaştırdı. En son yaşanan İzmir depremi içinde elimizden gelen yardımları ulaştırdık. Sizin gibi genç dinamik bir Kaymakam ile çalışmak bizlere ve ilçeye çok fazlasıyla güzellikler ve işler kazandıracağına inanıyoruz” dedi.

Fethiye’ye geldiği günden bu güne ziyaretlerin  devam ettiğini belirten Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, “Bizler görev sürelerimiz sürecince görev yerlerinde görevimizi yaparız. Ama Fethiye ayrı bir ilçe,insanı sıcak ve içten. Bizi geldiğimiz günden bu güne yalnız bırakmadı. Şimdi sıra bizde, iadeyi ziyaret ediyoruz. Fethiye’yi tanıdık, tanımaya da devam ediyoruz. Ama Fethiye için yapılacak çok iş var. Bu ilçemiz için yapacaklarımız ve yaşayacaklarımız var. Ben Beşiktaşlıyım. Ama Fenerbahçe’de Galatasaray’da bizim ülkemizin takımıdır. Ben veya beraber yaşadığımız bu ilçede herkesin takımı farklı olabilir ama aynı ilçede yaşıyoruz. Hatta yan yana maç izliyor olabiliriz. Hatta bundan sonraki Fenerbahçe ve  Beşiktaş   maçını bu iki dernek üyelerimizle birlikte izleyeceğiz. Birlik beraberliği hep yaşayacağız ve yaşatacağız” dedi.

About egegazetesi

Check Also

FTSO MECLİSİ, İŞKUR TEŞVİKLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Nisan ayı Olağan toplantısında Çalışma ve İş Kurumu …