Cuma , Nisan 19 2024

Kayabaş, “Sorunları gönül belediyeciliği ile çözeceğiz”

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, yerel seçimlere az bir zaman kala çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Cumhur İttifakı Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır ile birlikte gündüz bölümünde Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki esnafları ziyaret eden Kayabaş, akşam bölümünde ise Cumhuriyet ve Çatalarık mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.  

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır, her iki mahallede gerçekleşen programda projelerini anlattılar. Halkın teveccühüyle göreve gelmelerinin ardından hükümet desteği ile hizmetlerin ardı ardına geleceğini belirten Kayabaş ve Hıdır, meydanları dolduran vatandaşlara desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

KAYABAŞ, “FETHİYE’NİN SORUNLARINI BİLİYORUZ”     

Vatandaşlar tarafından coşkulu bir şekilde karşılanan Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş konuşmasında, “Fethiye’nin sorunlarını biliyoruz. Yıllardır biriken sorunları gönül belediyeciliği ile çözeceğiz. Seçim süreci boyunca Sayın Cumhurbaşkanımız,  Bakanlarımız ve Milletvekillerimiz; Fethiye’yi mega kent haline getirecek projelerimizin arkasında olduklarını bildirdiler. Fethiye’yi hizmet ve iktidarla buluşturma adına sizlerden destek ve oy istiyoruz. Bunun yanında koyları halkın hizmetine kazandıracağız. Halkımız rahatça denize girebilecek. Halk koylarının sayısını arttıracağız. Semt pazarlarımızın üzerini kapatacağız ve modern bir görünüme kavuşturacağız” ifadelerini kullandı.

İMAR REVİZYONU GELİYOR

“İmar revizyonu ile vatandaşlarımız hem tapularına kavuşacak hem de gönül rahatlığıyla ev yaptırabilecekler” diyen Kayabaş, “Bu çalışmanın ardından yeni ara yollarımız ortaya çıkacak. Böylelikle trafiğin rahatlaması adına ara yollar açılabilecek. Tüm amatör spor kulüplerine gereken destekler sağlanacak. Önemli bir değerimiz olan Fethiyespor’a kalıcı gelir getirecek tesisler oluşturacağız. Yönetimini anonim şirkete çevireceğiz, böylelikle kimsenin tekelinde olmayacak. Tüm sivil toplum kuruluşları elini taşın altına sokacak. Ardından takımımızı Süper Lig’e çıkaracağız” dedi.

TURİZME KATMA DEĞER SAĞLANACAK

Konuşmasını sürdüren Kayabaş, “Şehir girişlerimizi, dünyanın gözde turizm merkezlerinden birisi olan Fethiye’ye yakışır hale getireceğiz. Körfezi temizleyip, yüzülebilir bir hale getireceğiz. Kruvaziyer gemi limanı, kongre merkezi, spor tesisleri ve antik tiyatronun restorasyonu ile turizme katma değer sağlayacağız. Kangren haline dönüşmüş olan trafik ve otopark sorununu hazırladığımız projeler ile ortadan kaldıracağız. Fethiye Belediyesi’nin bütçesi belli… Bu projeleri devletimizin desteği ile sizlerin hizmetine sunacağız. Şu zamana kadar yapılanlara ve bunlarda emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Fakat biz daha fazlasını yapmak için yola çıktık” şeklinde konuştu.

HIDIR, “ŞOFÖR ESNAFIMIZIN HAKLARI İADE EDİLECEK”

Konuşmasına devam eden Hıdır, “Büyükşehir yasası ile 30 bin öğrenci servisi, dolmuşçu, taksici ve halk otobüsü arkadaşımızın ekmeğini ellerinden alıp, haklarını gasp etmişler.  Göreve geldiğimizde ilk işimiz bu kardeşlerimizin haklarını geri vermek olacak. Şoför esnafımız, bütün Muğla’da rahat bir nefes alacak ve kaybettiği haklar iade edilecek. Denizli’de 2,5 TL olan suyun ton bedelini bunlar 4 TL yaptı. Atık su bedelini üstüne koyduğunuz zaman 8 TL’ye ulaştı. Her ilçede farklı… Biz göreve geldiğimiz zaman su paralarını yarı yarıya indireceğiz. Esnaflardan alınan levha vergisi 50 TL’den 250 TL’ye çıkarıldı. Dükkanın içine yazılan yazılardan da vergi almaya çalışıyorlar. Bu millete kolaylık yerine zam yapıyorsunuz” dedi.

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır konuşmasının son bölümünde Muğla, Fethiye ve diğer ilçelerde yapılacak olan projeleri anlattı.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …