Cuma , Nisan 26 2024

29 Ekim’e Konvoylu Kutlama

29 Ekim kutlamaları çerçevesinde Fethiye Uno Club tarafından araçlarla konvoy oluşturularak şehir turu yapıldı. Uno Club Fethiye’nin yanı sıra Antalya ve Denizli kulüpleri; Focus Club Fethiye, Best Cars ile Fethiye’deki diğer marka otomobil kulüpleri ve ticari araçların yer aldığı Cumhuriyet Konvoyu, Çiftlik Mahallesi kavşağında başladı. Türk Bayraklarıyla araçlarını donatan vatandaşlar Ayyıldızlı tişörtler giyerek, fotoğraf çektirdiler.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca da Uno araca binerek 29 Ekim için hazırlanan konvoya katıldı. Karaca geçtiği güzergahlarda halkı selamladı. Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin kontrolünde gerçekleştirilen konvoy, Çiftlik Mahallesi’nden başlayarak, Cahit Beğenç Bulvarı, 3.etap sahil bandı, Atatürk Caddesi, Çarşı Caddesi, İnönü Bulvarı, Patlangıç Mahallesi’nden devam ederek, Salı Pazarı meydanında tamamlandı. Uno Club ekipleri araçları “CUMHURİYET” araç sürücüleri ile “1923” yazısını oluşturarak görsel şölen yaptılar.

Uno Club Fethiye Başkanı Yücel Özdemir yaptığı açıklamada, “Biz bu kulübü kurduğumuzda amacımız birlik, beraberlik ve dayanışmaydı. Cumhuriyet Konvoyu etkinliğini 4 yıldan bu yana yapıyoruz ve geleneksel hale getirdik. Bu yıl Belediye Başkanımız Alim Karaca’nın destekleri ile Fethiye halkına büyük bir coşku yaşatıyoruz. Burada hedefimiz Cumhuriyet coşkusunu nasıl yaşadığımızı halkımıza göstermek” dedi.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Fethiye’de kaymakamımız, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşları ile birlikteliği sağlama çabasındayız. Bu da onun bir göstergesi. Cumhuriyet Bayramımızı kutlamaya bugünden itibaren başlıyoruz. Onur Akın konseri ile bunu taçlandırmak istiyoruz. Bu birlik beraberliğin devam etmesi adına elimizden geleni yapacağız” dedi.

Fethiye Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şaban Taşar da, “Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında arkadaşlarımız Cumhuriyet Konvoyu etkinliğini düzenledi. Bizler de ticari araçlar ile katılım sağladık” diye konuştu.

About egegazetesi

Check Also

FTSO MECLİSİ, İŞKUR TEŞVİKLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Nisan ayı Olağan toplantısında Çalışma ve İş Kurumu …