Salı , Nisan 23 2024

KAYABAŞ, “GÖCEK KOYLARI TANITIM FOTOĞRAFLARIMIZDAN OLACAK”

Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, seçim çalışmaları kapsamında Göcek Mahallesi miting programında vatandaşlarla kucaklaştı. Göcek’in önemli bir turizm merkezi olduğuna değinen Kayabaş, “Fethiye’mizi belediye olarak fuarlarda etkin bir şekilde tanıtacağız. Göcek’in eşsiz koyları ve Ölüdeniz bizim tanıtım fotoğraflarımız olacak” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Her mahallede olduğu gibi Göcek’te de coşkulu bir şekilde karşılanan Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, gözde bir turizm merkezi olan Fethiye’nin marka değerini arttıracaklarını bildirdi. Turizm sezonunun 12 aya çıkarılması yönünde hazırladıkları projeleri anlatan Kayabaş; gönül belediyeciliği anlayışında devlet desteğiyle hizmetleri halkın hizmetine kazandırmak adına tüm vatandaşlardan destek ve oy istedi.

Programda ilk olarak saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı söylendi. Mahalle halkının çiçek takdiminin ardından konuşmasına geçen Cumhur İttifakı Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, “Sizlerin, çocuklarımızın ve Fethiye’nin geleceği için tüm halkımızdan destek ve oy istiyorum. Fethiye şehir girişlerimizi modern bir hale getireceğiz. Göcek’in girişlerini de aynı şekilde düzenleyeceğiz. Kavşak düzenlemeleri ve ara yollar ile trafiğimizi rahatlatacağız. Ama bunlar için imar revizyonu gerekiyor. İmar, Göcek Mahallemizin en önemli sorunlarından birisi… İlgili kurum yetkililerinin görüşü alınarak, hakkaniyetli bir ölçüsü içinde bu projeyi gerçekleştireceğiz. Böylelikle vatandaşlarımız tapularına kavuşacak ve gönül rahatlığıyla ev yaptırabilecekler” dedi.

Konuşmasını sürdüren Kayabaş, “Çevre ve Şehircilik Bakanımız, Fethiye programında bisiklet yollarının müjdesini vermişti. Fethiye ve Göcek bisiklet şehri olarak anılacak. Projelerimizle ilçe merkezindeki trafik ve otopark sorununu çözeceğiz. Bu çalışmaları yaparken Fethiye’mizin doğasını bozmayacağız. Körfezimizin temizliğini yapacağız. 250 milyon TL tutarındaki bu çalışma 3 yıl sürecek. Bu temizliğin ardından kruvaziyer gemi limanını ilçemize kazandıracağız. Fethiye’nin değeri artacak. Buraya gelen misafirlerimiz Göcek’in eşsiz koylarını da görmeye gelecek. Kongre merkezlerimizde dünyanın en saygın işadamlarını ve profesörlerimizi ağırlayacağız” dedi.

“Fuarlarda tanıtımlarımızı Fethiye Belediyesi olarak yapacağız” diyen Kayabaş, “Ölüdeniz ve Göcek bizim tanıtım fotoğraflarımız olacak. Turistik ve ören yerlerinin ulaşım yollarını düzenleyeceğiz. Fethiye’de festival günlerini başlatacağız. Üç gün sürecek festivalimiz ilk etapta ulusal daha sonra uluslararası bazda olacak. Göcek Ot Festivali başta olmak üzere tüm mahallelerimizdeki festivalleri geliştireceğiz. Göcekspor ve bütün amatör spor kulüplerine gereken desteği sağlayacağız. Spor kompleksi projemiz ile gençlerimizi spora yönlendireceğiz ve kötü alışkanlıklardan uzak tutacağız” dedi.

 

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …