Salı , Nisan 16 2024

BULUT, BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINA MEYDAN OKUDU

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Nagihan Bulut katıldığı televizyon programında Fethiye Belediye Başkan adaylarına meydan okudu.

İyi Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Nagihan Bulut, 23 Mart Cumartesi akşamı FRT ekranlarında yayınlanan Seçime Doğru Programında Erdoğan Cankuş’un konuğu oldu.  Program sonunda diğer adaylarla beraber canlı yayına katılmak istediğini vurgulayan Nagihan Bulut, “Ben diğer adaylarla programa çıkmaya hazırım. İlk günden beri çağrımı yapıyorum ama çıkamayacaklarını düşünüyorum. Hodri meydan” diyerek diğer adaylara meydan okudu.

Nagihan Bulut seçime günler kala yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti. Katıldığı televizyon programında CHP ve AK partinin projelerine eleştirilerde bulunan Nagihan Bulut diğer adaylarla beraber yayına katılmak istediğinin altını çizdi.

“Bakan Ağırlamaktan Halka Bakamaz Oldular”

Nagihan Bulut AK Parti Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş’ın seçim çalışmaları kapsamında bakanları getirmesine eleştiride bulunarak, “Bakan ağırlamaktan halka bakamaz oldular. Her seferinde yollar kapanıyor, trafik felç oluyor, yeterli kalabalık sağlanamadı diye 3 saat gecikmeli program yapılıyor. Bu durum insanların gözünde hiç hoş karşılanmıyor. Aday olacak kişi bir birey olarak halkın karşısına çıkmalı. Başkalarına güvenerek değil.” diye konuştu.

TOKİ Seçim Rüşvetidir

AK Parti adayının seçim çalışmaları kapsamında TOKİ başvurularının alınmasına da eleştiride bulunan Nagihan Bulut, “Halkımızın bu tür rüşvetlere karnı tok” ifadesini kullandı.

Biz sırtımızı halkımıza dayadık diyen Nagihan Bulut, “Birisi sırtını devlete dayamış birisi büyükşehire dayamış. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün başkanlık döneminde Fethiye’ye 20 kez gelmemiştir ama şu anda burayı kendine yol etti. Biz sırtımızı ne devlete ne de büyükşehire dayadık, biz sırtımızı halkımıza dayadık. En doğru cevabı da yine onlar verecektir” diye konuştu.

Projelerimizin Aynısını Açıkladılar

Diğer adayların hayali ve taklit projeler ile yola çıktığını söyleyen Nagihan Bulut, “Bizim projelerimizde uçuk kaçık projeler yok. Biz bütün projelerimizin alt yapısını yaptık. Proje danışmanlarıyla çalıştık, projelerimizin halkta karşılığı nedir araştırdık.  Ve ilk yaptığımız iş de projelerimizi tanıtmak oldu. Şunu söylemek istiyorum, bizim arkamızdan projelerini açıklayan adaylar bizimle aynı projeleri açıkladılar. Buradan şunu anlıyoruz ki demek ki doğru yoldayız. Pazar yerlerinin üzerini güneş panelleri ile kapatacağız dedikten sonra aynı söylemi kullandılar.  Otopark projemizi dillendirdik,  onlar da bunu yine biraz değiştirerek yer altına otopark yapacaklarını söylediler. Bunun araştırmasını yaptınız mı?  Oraya bir otopark yapmanın maliyetini düşündünüz mü?  Düşünmedikleri açıkça ortada! Kamu bütçesini tasarrufu kullanmamız lazım. Bu bütçenin 5 kuruşunun dahi hesabını halka veriyor olmanız gerek. Ayrıca o bölge deprem toplanma alanıdır, bir şey yapılamaz ama bunu bile bilmiyorlar maalesef. Böyle uçuk kaçık ve aslı olmayan projelerin halkta karşılığı olamaz. Seçim kazanmak için gökteki yıldızları vaat etmeye gerek yok. Biz ayakları yere basan projelerle halkımızın karşısına çıktık. dedi.

CHP Belediye Başkan Adayının Haziran ayında yapılacak olan rock festivalinin sözleşmesini yapmasına ilişkin de eleştirilerde bulunan Nagihan Bulut, “Hangi sıfatla bu sözleşmeyi yaptınız? Şu anda seçim sürecindeyiz ve siz daha seçimin sonucu belli olmadan böyle bir projeyi neye göre açıkladınız? Bu tür söylemler seçmene saygısızlıktır” diye konuştu.

“Hem Muğla’da hem de Fethiye’de adımızı tarihe altın harflerle yazdıracağız”

Fethiye siyasetinde yeni bir kapı açtığını ifade eden Nagihan Bulut, “Bizler bu seçim döneminde Fethiye siyasetinde yeni bir kapı, çok temiz bir sayfa açtık. Bu seçimde hem Muğla’da hem de Fethiye’de adımızı tarihe altın harflerle yazdıracağız!

Programın sonunda diğer adaylarla birlikte canlı yayına çıkmak istediğini vurgulayan Nagihan Bulut, “Ben onlarla karşı karşıya gelmeye hazırım, ilk günden beri de bunu söylüyorum ama yanıt alamıyorum. Eğer onlar da hazırsa hodri meydan” diyerek diğer adaylara meydan okudu.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …