Cuma , Nisan 19 2024

Kader Maçının Tarihi Yine Değişti

ING Basketbol Süper Ligi’nde kümede kalma mücadelesi veren Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’un HDI Sigorta Afyon Belediyespor ile oynayacağı kader maçının tarihi bir kez daha değişti.

Küme düşme adayı İzmir ekibi Petkim İstanbul’da Bahçeşehir’e 8 Mayıs günü konuk olurken, Fethiye temsilcisi ise deplasmanda HDI Sigorta Afyon ile aynı gün ve saatte karşılaşacak.

Ligin 30. ve son haftasında 24 Nisan günü oynanması gereken HDI Sigorta Afyon – LH  Fethiye Belediyespor maçı ile Bahçeşehir – Petkim maçları Basketbol Federasyonu tarafından 3 Mayıs Pazartesi gününe alınmıştı. Fakat Türkiye Basketbol Federasyonu tarihi değişen bu iki maçın tarihini ve saatini bir kez daha değiştirerek 8 Mayıs Cumartesi gününe aldı.

LH Fethiye Belediyespor’un ligin son maçını oynayacağı HDI Sigorta Afyonspor 27 Nisan’da Ormanspor, 30 Nisan’da Beşiktaş ile de erteleme maçlarında karşılaşacak.

KÜMEDE KALMA HESAPLARI

8 Mayıs günü Fethiye deplasmanda Afyon’u yenerse,  Petkim de İstanbul’da Bahçeşehir’e yenilirse ligden Petkim düşecek.

LH Fethiye Belediyespor, Afyon’a yenilirse, diğer maçın sonucu ne olursa olsun Fethiye Süper Lig’e veda edecek.

Kısıtlı bütçesine, dar kadrosuna ve Süper Lig’e son anda alınmasına rağmen mücadelesini son haftaya kadar inatla sürdüren

Fethiye’nin Süper Lig’de kalabilmesi, son hafta deplasmanda HDI Sigorta Afyon’u yenmesine ve Petkim’in son maçını  kaybetmesine bağlı bulunuyor.

Fethiye ekibi bu sezon Petkim’i hem kendi evinde, hem de İzmir’de yenmeyi başarmıştı.

Tüm Fethiye’nin gözü kulağı 8 Mayıs Cumartesi günü, saat: 15.15’te Afyon’da oynanacak HDI Sigorta Afyon – LH Fethiye Belediyespor ve İstanbul’da oynanacak Bahçeşehir – Petkim maçlarında olacak.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …