Perşembe , Nisan 25 2024

Çevre’de Görev Değişikliği

Fethiye Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü görevine atanan Çevre Mühendisi Selver Hatice Kabak’a, Başkan Behçet Saatcı ve beraberinde Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz Cesur hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette değerlendirmede bulunan Başkan Saatcı, “Yeni görevinde kendisine başarılar diliyorum. Selver’in daha önce yaptığı çalışmalar Fethiye kamuoyundan da, bizlerden de takdirle karşılanmıştı. Yetkiler elimizden alındıktan sonra özellikle Çevre ve Park Bahçeler Müdürlüklerimizin önemi, Fethiye’mizin makyajı açısından daha da fazla arttı. Selver müdürlüğü döneminde dünyadaki çevresel faaliyetleri takip edip, Fethiye’de de uyguluyordu. Şimdi bıraktığı yerden kendisi devam edecek” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Hatice Selver Kabak, Fethiye’nin çevresel değerine sahip çıkmak için çalışmalara devam edileceğinin altını çizdi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …