Salı , Nisan 23 2024

İmar Barışı İle İlgili Bilgilendirme

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, Fethiye’de bir takım ziyaretlerde bulundu. 24 Haziran Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için AK Parti’ye destek isteyen Mete, İmar Barışı ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Kadir Sarıhan ve Fethiye İlçe teşkilatıyla birlikte ilk olarak Karamuğar mahallelileri ile buluştu. Burada İmar Barışı’yla ilgili bilgilendirmelerde  bulunan Mete, “Bu konu özellikle Fethiye, Bodrum, Marmaris gibi ilçelerimizde çok önemli. Yıllardır evlerinin yıkılma korkusuyla yaşayan vatandaşlarımız için büyük bir müjdedir bu. Şimdi İnşallah internet üzerinden kolayca başvurumuzu yapacağız ve bundan faydalanacağız. Ancak kesinlikle aracı olup para isteyen ben yaparım siz uğraşmayın diyerek çıkar sağlamaya çalışanlar olur tek kuruş paranızı sakın kaptırmayın. Fırsatçılara kanmayın. Bu başvuruyu herkes e-devlet üzerinden kolaylıkla yapabilir” dedi. Mete, daha sonra Çamköy Kapalı Pazar Yeri Esnafı ve Karaçulha Hal Minübüs Kooperatifi Hal sakinlerini ziyaret etti. Beraberindekiler ile birlikte esnafları tek tek  dolaşan Mete, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve milletvekili adayları için oy istedi. Özellikle çocuklarla yakından ilgilenerek samimi görüntüler veren Mete, mahalleli ve esnafların Kadir Gecesi’ni de kutladı.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …