Perşembe , Nisan 25 2024

İlk Defa Yamaç Paraşütü İle Atlayan Tatilcilerin Zor Anları

Fethiye İlçesinde ilk defa yamaç paraşütü ile atlayan tatilcilerin, gökyüzünde yaşadığı adrenalin ve korku dolu anlar, aksiyon kamerasına yansıdı.

Ölüdeniz Mahallesi’ndeki dünyaca ünlü Babadağ Hava Sporları ve Rekreasyon Merkezi, 4 pistiyle yerli ve yabancı turistlere ev sahipliği yapıyor. Babadağ’dan yamaç paraşütüyle tandem (ikili) uçuş yapan turistler, eşsiz manzaranın yanı sıra pilotların gökyüzünde yaptığı aksiyon hareketleriyle adrenalin dolu dakikalar yaşıyor. Tatilcilerin gökyüzünde yaşadığı unutulmaz anlar, paraşüt pilotları tarafından aksiyon kamera ile görüntülendi. Görüntülerde bazı yolcuların uçuş yapmadan dua ettiği, bazılarının da gökyüzünde pilot arasında geçen ve izleyenleri gülümseten diyalogları yer alıyor. Babadağ’da 20 yıldır yamaç paraşütü pilotluğu yapan Bahadır Civan, gazetecilere verdiği reportajda, Babadağ’ın manzarasıyla dünyanın en iyi yamaç paraşütü merkezlerinden olduğunu söyledi. Uçuşlarda eşsiz Ölüdeniz manzarasıyla turistlerin memnun kaldığını vurgulayan Civan, şunları kaydetti: “Yolcuların çoğu kalkış anında çok heyecanlı oluyor. Kalktıktan sonra sakinleşiyorlar ve ‘Heyecanlı bir şeyler yapabilir miyiz?’ diye soruyorlar. İsteyenler için havada bazı aksiyon hareketleri yapıyoruz. O anlarda kimilerinin sesi kesiliyor kimileri de bağırmaya başlıyor. Zaman zaman ilginç ve komik görüntüler ortaya çıkıyor. İnişin ardından izledikleri zaman yolcularımız da gülüyor. Biz de onların memnuniyetinden dolayı mutlu oluyoruz. Ölüdeniz de yılın 12 ay yamaç paraşütü yapmak isteyenleri Fethiye ye bekliyoruz”

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …