Perşembe , Nisan 25 2024

Hayvacı’dan Saatcı’ya Övgülü Sözler

 

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Suat Aybek, İyi Parti Muğla Milletvekili Adayı Av. Koray Hayvacı ve yönetim kuruluyla birlikte Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı’yı ziyaret etti. Başkan Saatcı, İyi Parti’nin samimiyet üzerine kurulduğunu ifade ederek, ülkenin yeni yüzlere ihtiyacı olduğunu söyledi.

Samimi ortamda geçen ziyarette İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Suat Aybek, “İyi Parti olarak bu seçimlere çok iyi hazırlanıyoruz.  Adayımız Avukat Koray Hayvacı ile birlikte Belediye Başkanımız Behçet Saatcı’yı ziyaret ettik. İnşallah başaracağız ve ilk kadın cumhurbaşkanını ülkemize kazandıracağız” diye konuştu.

Hayvacı, “Sokak sokak çalışıyoruz”
Milletvekili adayı Koray Hayvacı ise, Başkan Saatcı’nın Muğla siyasetine damga vurduğunu ifade ederek, “2009 yılında bize siyasetin kapısı Sayın Behçet Saatcı açtı. Muğla siyasi hayatına damgasını vurmuş bir belediye başkanı. 2009’da siyaset kapısını açtı, 2018’de ise bizlere ‘yürü’ dedi. Öncelikle sayın Başkan’ıma saygılarımı sunuyorum. Muğla’yı karış karış geziyoruz. Tüm kadrolarımızla birlik ve beraberlik içerisinde çalışıyoruz. STK ziyaretlerinin ardından köy köy, sokak sokak kendimizi anlatacağız. Değişim dün başladı, 24 Haziran’da da devam edecek” dedi.

Başkan Saatcı, “‘Ülke bizsiz olmaz, bizsiz yönetilmez’ diyenler kaybediyor”

Başkan Saatcı ise, ziyareti partisel bir ziyaret olarak görmediğini, aile sohbeti olarak olaya baktığını ifade ederek, “Gelen arkadaşlar bizim partilimizden öte dostlarımız. İyi Parti kurulurken, temel konu samimiyetti. Çıkar olmayan, sadece samimiyet üzerine kurulmuş bir binanın temellerini atmaya çalıştık. Fethiye İlçe Teşkilatı çok doğru insanlarla oluştu.  Koray’ın 3. Sıra verilmesinden dolayı Genel Merkeze de teşekkür ediyorum. Gönlümüz daha da iyi yerlerde olmasını isterdi ama bu şekilde karar kılındı. Listeler oluştuktan sonra bize düşen iş, çalışmak, çalışmak, çalışmaktır. Halka anlatırsan, halk anlıyor. Fenerbahçe Kongresi, gelecek zamanlarda yaşanacakları çok net ortaya koymuştur. Dip dalgasına göre hareket edenler, bunu görenler kazanıyor. ‘Bu işler bensiz olmaz!’ diyenler kaybediyor.

İnanıyorum ki, ‘Ülke bizsiz olmaz, bizsiz yönetilmez!’ diyenler kaybedecek. Yeni yüzler, yeni şahsiyetler, yeni siyasi partiler ülkemizin geleceğinde söz sahibi olacaklar. Bu bir demokrasi. İllaki böyle olacak diye bir şey söylemiyorum. Eğer ülkemiz vatandaşı, iktidara devam derse, ‘O zaman biz yanılmışız!’ demeyi de, kazananın elini sıkmayı da biliriz. Siyaset uzun soluklu bir maraton. Koray, gerçekten kişilik, kariyer ve eğitim olarak üst düzey bir kardeşimiz. Koray’ı bu seçimde inşallah meclise göndereceğiz. Ama ola ki gitmedi, edindiği siyasi tecrübelerle uzun soluklu maratonda ülkesine, iline, ilçesine faydalı olacaktır” şeklinde konuştu.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …