Cuma , Nisan 19 2024

Genç Girişimcinin Büyük Başarısı

Ülkemizin İçinden Geçtiği Ekonomik Darboğaz Döneminde Fethiyeli Genç Girişimci 19 Yaşındaki Sefa ÇULLU ‘’Dürümcü Sefa Usta’’ İsmiyle Yenievler Mevkiinde İşletmesini Açtı. Kendisiyle görüştüğümüz genç girişimci Sefa ÇULLU; Amacımız Kaliteyi ve Lezzeti Vatandaşlarımıza Ekonomik olarak sunmak. Salon ve Paket Servis olarak hizmet verecek olan İşletmemiz, günün geç saatlerine kadar hizmetinizde olacak” dedi.

Şehrimiz Esnaflarından Sefa Yapı İnşaat İşletmecisi Eski Çalıca FM Sahiplerinden Hüseyin ÇULLU’nun Oğlu Sefa ÇULLU Tarafından Açılan ve 30 Aralık 2019 Tarihinde Yenievler Mevkii 2. Yol Karşısında Açılışı Gerçekleşen İşletme Dürüm Çeşitleri Hatay Künefe ve Tabldot Usülü Ev Yemekleri Alanında Faaliyet Gösterecek. Açılışa Çok Sayıda Vatandaş ve Akrabaları Katıldılar. Açılışta Misafirlere Ücretsiz Dürüm ve Ayran İkram Edildi. Ardından Dualar Edilerek Hayırlı Olsun Dilekleri Sunuldu.

Kendisiyle görüştüğümüz genç girişimci Sefa ÇULLU; Amacımız Kaliteyi ve Lezzeti Vatandaşlarımıza Ekonomik olarak sunmak. Salon ve Paket Servis olarak hizmet verecek olan İşletmemiz, günün geç saatlerine kadar hizmetinizde olacak. Böylesi ekonomik ortamda gözümüzü kapatıp işletmemizi açtık. Fethiyemize bir katma değer sağlayabilirsek ne mutlu bize. Her zaman arkamda hissttiğim Ailemin desteği, Vatandaşlarımızın bize olan güveni bu işletmeyi ileri taşıyacaktır diye düşünüyorum. Hem bendeniz genç kardeşinizi desteklemek hem de bu eşsiz lezzeti tatmak için siz saygıdeğer müşterilerimizi salonumuza bekliyoruz. Ürünlerimizin ‘’Farkı Lezzetinde Saklı’’ dedi.

Bizler de genç kardeşimizin yaşıtlarına örnek teşkil etmesini ümit ediyor, işletmenin kendisine hayırlı olmasını diliyoruz.

About egegazetesi

Check Also

BAŞKAN AKDENİZLİ’Yİ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Seydikemer İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz …