Cumartesi , Nisan 20 2024

Fethiyespordan Amatör Kulüplere Malzeme Yardımı

   Fethiyespor Kulübü Fethiye’deki amatör spor kulüplerine malzeme yardımı yaptı. Kulüp başkanları Fethiyespor Başkanı Mustafa Ferizcan ve yönetim kurulu üyelerine desteklerinden dolayı teşekkür ederken, Fethiyespor Başkanı Mustafa Ferizcan da, ellerinden geldiğince amatör spor kulüplerine yardımda bulunduklarını ve amaçlarının Fethiye’de sporu yaygın hale getirmek olduğunu söyledi.

Fethiyespor Kulübü ilçedeki 10 amatör futbol kulübüne malzeme yardımında bulundu. Fethiyespor Kulübü Tesislerinde Amatör kulüp yöneticileri ile bir araya gelen Başkan Mustafa Ferizcan, ellerinden geldiğince ilçedeki kulüplere destek olmaya çalışacaklarını söyledi. Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit ve Fethiyespor’un alt yapıdan sorumlu yönetim kurulu üyeleri Salih Dündar ve Cengiz Halis Demir’in de katıldığı malzeme dağıtımı töreninde kulüplere futbol topu ve bazı spor malzemeleri dağıtıldı. Karaçulha spor kulübü başkanı Mehmet Dalca Fethiye spor kulübü başkanı Mustafa Ferizcan’a Karaçulha spora yaptığı malzeme yardımından dolayı çok teşekkür ediyorum. Göstermiş olduğu ilgiden dolayı Allah razı olsun. Onlara da lig’lerinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullanırken, Yeşil Üzümlü spor kulübü başkanı Soner Arsal ise, “ Fethiyespor başkanımıza ve yönetimine bize yapmış olduğu yardımlardan dolayı sonsuz teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Esenköyspor Kulübü 2. Başkanı Hülya Baran, Fethiyesporumuzun Başkanı Mustafa Ferizcan’a ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Belki yapmış oldukları şey çok küçük bir şey gibi fakat, bizim için çok anlamlı bir davranış. Büyük kulüp küçük kulüplerine sahip çıktı ve büyüklüğünü gösterdi. Göreve geldikleri günden bu yana bizlere olan desteklerini hiç esirgemediler. Biz böylelikle amatör kulüpler olarak yalnız olmadığımızı hissettik. Ve yanımızda birilerinin olduğunu hissediyoruz. Kulübümüze ve başkanımıza çok teşekkür ediyorum. 2017/2018 futbol sezonunun tüm takımlarımıza hayırlı olmasını diliyor ve Fethiye’de bayanların spora ve futbola ilgi göstermesini istiyorum” dedi.

Fethiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit ise, “Bugün burada çok güzel bir atmosfer var. Fethiyespor Kulübümüz ilçemizdeki amatör kulüplere top ve malzeme dağıtımında bulundu. Futbol takımlarının en büyük gideri ve eksiği toptur. Mustafa Ferizcan başkanım “Bu bir başlangıç” dedi. İnşallah bunların devamı gelir. Çektikleri cefakar çilenin karşılığında verdikleri hizmetten dolayı tüm kulüp başkanlarıma ve yöneticilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Yeni başlayan amatör sezonda tüm Fethiye takımlarına başarılar dileyen Fethiyespor kulübü başkanı Mustafa Ferizcan , “ Kazasız belasız bir sezon olmasını temenni ediyorum. Bizler ilçemizin Beşkazamızın tek profesyonel kulübü olarak her zaman amatörlerle birlikte hareket etmeyi uygun görüyoruz. Çünkü bizlerde amatörüz neticede. Bizlerde amatörden yetiştik. Oradaki kulüplerin orda yönetim yapan değerli başkan ve yönetim kurulu üyelerimizin ne zorluklarla mücadele ettiğini çok iyi biliyoruz. Elimizden geldiğince yardım etmeye çalıştık ve inşallah da sürdüreceğiz” şeklinde konuştu

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …