Perşembe , Mart 28 2024

Belediye ve HAYED’den Bir Güzel Proje

Fethiye Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Hayvan Eğitim Destek Derneği (HAYED) ile Belediye Zabıta Müdürlüğü işbirliğinde evlerinde veya işyerlerinde sokak hayvanlarını besleyen hayvanseverlere ücretsiz kuru mama dağıtımı yapıldı.

Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Tufan Kaçar, “HAYED ve Zabıta Müdürlüğümüz ev ev dolaşarak tespit veya müracaat edilen noktalara mama dağıtımları gerçekleştiriyoruz. Doğayı hayvanlarla birlikte yaşıyoruz. Onların yaşamlarını kolaylaştıran vatandaşlarımıza destek olmak bizler için onurdur” dedi. Ellerinden geldiğince bu tür faaliyetleri gerçekleştireceklerini ifade eden Kaçar, HAYED Başkanı Gökçen Gökmen hanımefendiye tüm çalışmalardan dolayı teşekkürlerini sundu.

HAYED Başkanı Gökçen Gökmen ise, projenin başında oldukları için şuan belli sayının üzerinde sokak hayvanlarını besleyen vatandaşlara mama bırakıldığını ifade ederek, “Biz burada emeği geçen başta Belediyemiz olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz. Mama desteği için HAYED’e başvuru yapabilirler. Bu projeye destek olan tüm gönüllülere teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

About egegazetesi

Check Also

Karaçulha Parkı ve Taziye Evi Açıldı

Fethiye’deki yeşil alanları çoğaltmaya, farklı mahallelere yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam eden Fethiye …