Çarşamba , Nisan 24 2024

Fethiyespor’da Yüzler Gülüyor

 

Fethiyespor, Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup 21.Hafta mücadelesinde Karadeniz temsilcisi Zonguldak Kömürspor’u 1-0 mağlup etti. Lacivert Beyazlı takım sahadan 44.dakikada Yiğit Gökoğlan’ın attığı gol ile 1-0 galibiyetle ayrıldı. Fethiyespor bu galibiyetle puanını 19’a çıkartırken, 22.Hafta mücadelesinde Çarşamba günü Kahramanmaraşspor`a konuk olacak.

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup 21.Hafta mücadelesinde Zonguldak Kömürspor’u 1-0 mağlup eden Fethiyespor’da yüzler gülüyor. Uzun süre galibiyete aç kalan takım, hafta sonu oynanan maçla galibiyet sevincini kendi evinde yaşadı. Fethiyespor de şimdiki hedef ise deplasmandan 3 puan ile dönmek.

Fethiyespor-Zonguldakspor maçı sonrası gazetecilere açıklama yapan Fethiyespor Kulüp Başkanı Mustafa Ferizcan, “Zorlu bir karşılaşma olacağını biliyorduk. Bu hafta 3 maçta zorlu bir periyoda başlamıştık. Bunun ilki kendi sahamızda oynayacağımız Zonguldak Kömürspor karşılaşmasıydı. Başta teknik heyetimiz olmak üzere bütün oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Bir teşekkürü de Beşkaza halkına söylemek istiyorum. Gerek kamp yaptığımız otele gelip oyuncularımıza moral vererek gerekse bugün 90 dakika boyunca hiç susmadan takımımızı desteklemeleri anlamında Apaçilere, Beşkazalılara, herkese teşekkür ediyorum. Bugüne kadar camiamızı çok üzdük. Fethiyespor yönetimi olarak bunun farkındayız. Biz hiç kimseye hayal satmıyoruz ama iyi bir takımımız var. Çok deneyimli teknik heyetimiz var. Bu işler hemen bir günde olmuyor. Sıfırdan kurulmuş bir takım. Birçok aksilikler yaşayarak bu günlere geldik. Fakat çok daha iyi olacağız. Bu gün ne olursa olsun 3 puana çok ihtiyacımız vardı. Bunu da başardık. Önümüzde Maraş deplasmanı var. O karşılaşma en az bu karşılaşma kadar önemli. İnşallah oradan da puan ya da puanlarla döneceğimize inanıyoruz. Bu çocuklar bizler layık olduğu yerlere taşıyacaktır, bundan hiç kimsenin endişesi olmasın” diye konuştu.

Fethiyespor Teknik Direktörü Levent Eriş, “Burada kazanmamız gereken bir müsabaka vardı. Çocuklarımız kazandı. Tebrik ediyorum ve bundan sonra eminim ki içerdeki müsabakalar bizim adımıza çok daha iyi geçecek. Daha henüz hazır değiliz. Oyuncularımızın bir çoğu yorgunluktan, bir çoğu sakatlıktan hazır değiller. Bunları tamamladıktan sonra eminim ki çok daha iyi bir takım haline geleceğiz” dedi.

Çarşamba günü Kahramanmaraş deplasmanına hazırlandıklarını belirten Eriş, “Biz sürekli gerçeklerle yola devam ediyorduk. Her açıklamamda hayal görmediğimizi söylüyordum. Kahramanmaraş’ta da kaybetmeden dönmeyi amaçlıyoruz. Amacımız iyi takım veya kötü takım olmak değil. Amaç takım olabilmek! Biz daha yolun başındayız. İnşallah ümit ediyorum ki beraber oynadıkça keyif alacaklar. Bu çocuklarımızın her geçen gün üzerlerine bir şey koyduğunu düşünüyorum” dedi.

Fethiyespor -Zonguldak Kömürspor maçının 45’inci dakikasında bulduğu gol pozisyonunu kaçırmayan ve Fethiyespor taraftarını sevince boğan Yiğit Gökoğlan, “Takım olarak ikinci devre hazırlıklarını çok iyi yapmıştık. Bu takım ilk 3 hafta puan kayıpları yaşadı ama Pendik maçında da gördünüz son dakikaya kadar bu takım maçı bırakmadı. Ne kadar dirençli olduğumuzu o maçta gösterdik. Ancak bu skora yansımamıştı. Bu maçta da biraz daha aceleci davranmasaydık daha farklı bir skor elde edebilirdik. Son 13 maçımız var. Biz bütün maçlarda 3 puana talibiz. Hiç kimseden korkumuz ve endişemiz yok. Takımımız gerçekten çok iyi. Çok güzel günler yaşayacağımıza inanıyorum. İnşallah her geçen hafta daha güzel bir Fethiyespor izlettiririz” diye konuştu.

 

Gökoğlan, “Yeni gelen arkadaşlarımızın hepsi birbirinden kaliteli, birbirinden iyi niyetli insanlar. Benim de şansım Anıl ağabey oldu. Anıl ağabeyle ben Göztepe alt yapısında yıllarca beraber oynadık. Orduspor’da da beraber oynamıştık ki kendisi daha hazır değil. Hazır olmamasına rağmen bu maçta Anıl ağabeyin farkı ön plana çıktı. Önümüzdeki haftalarda çok daha kaliteli bir Anıl Taşdemir izleyeceğiz” dedi.

Fethiyespor -Zonguldak Kömürspor maçının 45’inci dakikasında topu nasıl ağalara gönderdiğini anlatan Gökoğlan şöyle konuştu: “Anıl ağabey topu aldığı zaman arayı açacağını biliyordum. Son sürat gittiğim için top biraz çapraza gitti. Bütün takım arkadaşlarım geride olduğundan tek hedefim kaleye şut çekmekti. Şükür iyi yere gitti. İkinci yarıdaki fiziksel konumumuza, yeni gelen takım arkadaşlarımıza baktığımız zaman bu bizi cidden üzüyor. Daha iyi yerlerde olmamız gerekiyordu. Her maça 3 puan için gideceğiz. Maraş deplasmanında da parolamız 3 puan olacak. En kısa sürede alt tarafla arayı açıp, bu sezonu iyi yerde bitirip önümüzdeki yılda daha iyi hedeflerle önümüze bakacağız.”

Anıl Taşdemir, “Kaliteli bir hocamız var. Yönetimimiz çok iyi insanlar. Ellerinden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Bizde Zonguldak Kömürspor maçında onlara layık olarak iyi oynamaya çalıştık. Bu tür maçlar zor çünkü Fethiyespor’un bulunduğu konum maalesef iyi değil. Hedefimiz bir an önce buradan kurtulmak. Geldiğimde de Fethiyespor’un nasıl play-off’u yakalaması gerektiğini söyledim. Önümüzde 14 maç var. Eğer 20 maç olsaydı şampiyonluğu düşünecektim ama şimdi play-off’u düşünüyorum. İnşallah bir an önce Maraş’ı yenip bundan sonraki maçlarda daha iyi şekilde elimizden geleni yapmaya çalışacağız” dedi.

Zonguldak Kömürspor  Yardımcı Antrenör Hamdi Yılmaz, “Temiz bir maç oldu. Şans Fethiye’den yanaydı. Gol pozisyonunda yakaladılar ve attılar. Önemli olan centilmence bir maçın olmasıydı. Bizim açımızdan puan olsaydı daha iyiydi ama Fethiyespor’u da tebrik ediyorum. Kendilerine bu yolda başarılar diliyorum. İnşallah layık oldukları yerde daha yukarılarda bitirirler” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …