Cumartesi , Nisan 20 2024

Fethiyespor Yönetiminden FTSO’ya Ziyaret

Yeni sezon öncesi bir taraftan transfer çalışmaları yapan diğer yandan Beldemizdeki kurum ve kuruluşları ziyaret ederek fikir alış verişi yapan Fethiyespor heyeti Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını da ziyaret etti. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meğri toplantı salonunda gerçekleşen ziyaret sırasında konuşan Fethiyespor Kulübü Başkanı Esat Bakırcı,” Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının geçmişte olduğu gibi bugünde yanımızda olacağı inancı içerisindeyiz” dedi.

Fethiyespor Kulübü Başkanı Esat Bakırcı, Fethiyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk, Fethiyespor Yönetim Kurulu Üyeleri Halil Ural ve Osman Yiğit tarafından gerçekleştirilen ziyaret heyetini Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Meclis Başkan Yardımcıları Nurettin Metin Sevinç, Sami Kemik ve Meclis Üyesi Mustafa Özkaya karşıladı.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meğri toplantı salonunda gerçekleşen ziyaret sırasında konuşan Fethiyespor Kulübü Başkanı Esat Bakırcı,” Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının geçmişte olduğu gibi bugünde yanımızda olacağı inancı içerisindeyiz. Biz zaten aynı ailenin birer ferdi olarak Fethiye’mize hizmet ediyoruz. Bu hizmetler kapsamında yeni sezon öncesi sizlerin de görüş ve önerilerini almak için ziyaret etmek istedik” dedi. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ise “ Esat Başkanıma sonuna kadar katılıyorum. Bizler aynı ailenin çocuklarıyız. Nitekim bizim yöneticilerimizin birçoğu aynı zamanda Fethiyespor Kulübü Yönetim Kurulunda görev almaktadırlar. Bizler omuzumuzdaki yükün farkında olan ve ailesi için çalışmayı görev bilen insanlarız. Her şey daha yaşanabilir bir Fethiye için. Bu kapsamda Fethiye için el ele verip, sorumlulukları ve görevlerimizi yerine getirerek çalışmalarımıza devam etmeliyiz” dedi. Sözlerini Geçmişte olduğu gibi bugünde Fethiyespor Kulübüne olan desteklerimizi devam ettireceğiz.” diyerek tamamladı.

Ziyaret; Fethiyespor Kulübü’nün başarıları için neler yapılabileceğinin konusunda fikir alış verişlerinde bulunulmasıyla sona erdi.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …