Cuma , Nisan 19 2024

FETHİYESPOR YÖNETİM KURULU KAYMAKAM’A ZİYARETTE BULUNDU

Geçtiğimiz günlerde Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştiren Fethiyespor’da başkan Mustafa Ferizcan beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık’a nezaket ziyaretinde bulundu. Kaymakam Ekrem Çalık’a üzerinde Fethiye’nin beklediği il rakamı olan 82 numaralı forma hediye eden Ferizcan; ”Maddi-manevi desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

3 Haziran cumartesi günü Olağan Genel Kurulu’nu gerçekleştiren Fethiyespor’da başkan Mustafa Ferizcan beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Fethiye Kaymakam’ı Ekrem Çalık’a nezaket ziyaretinde bulundu. Kaymakam Ekrem Çalık’a üzerinde Fethiye’nin beklediği il rakamı olan 82 numaralı forma hediye eden Ferizcan her maça beklediklerini söyleyerek; ”Maddi-manevi desteklerinizi bekliyoruz” diye konuştu. Ferizcan; ” Camiamızın hak ettiği Fethiyespor’u başarılı kılmak için çalışacağız. Ekibimiz yeni. Bütün camiamızı kucaklayacak heyecanlı ve genç bir ekip olarak Fethiyespor’u başarıya götüreceğiz. Kamuoyu desteğini aldığımıza inanıyoruz. Allah bizleri utandırmasın diyerek lacivert beyazlı kulübümüzü ve bayrağımızı en iyi şekilde dalgalandıracağız” dedi.

Kaymakam Ekrem Çalık da Fethiyespor’un 8-10 maçını izlediğini hatta Fethiyspor’un PTT 1. Lig’e yükseldiğinde Konya’ya kadar giderek destek olduğunu söyledi. Çalık; ”Sizler de yeni bir enerji ile başarılı olacaksınız. Fethiye halkı ve taraftarları Fethiyespor’u seviyor ve tutuyor. Tabi ekonomik destek de önemli. Profesyonel liglerde ekonomi çok önemli. Halkımızın desteği ile takım ruhu ile Fethiyespor bu yıl şampiyon olur diye düşünüyorum. Kritik maçlarda da yanınızdaydım. Şampiyon bir Fethiye hepimizin beklediği bir sonuçtur. Fethiyespor’a ve sizlere başarılar diliyorum” dedi.

 

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …