Çarşamba , Nisan 24 2024

FETHİYESPOR ÇALIŞMALARA KURBAN KESEREK BAŞLADI

Fethiyespor yeni sezon hazırlıklarına kurban keserek başladı.

2017/2018  yılı sezon hazırlıklarına Fethiyespor Şehir Stadyumunda başlayan Fethiyespor  dün  sabah saatlerinde yaptığı antrenman öncesi, yeni sezonun başarılı geçmesi için kurban kesti.

Fethiyespor yönetim kurulu, dün başlayan yeni sezon hazırlıkları

öncesinde sezonun başarılı geçmesi için yeni sezon öncesi Şehir Stadyumunda  kurban kesti. Lacivert beyazlı yönetimin yanı sıra, futbol takımı tam kadro bir araya geldi.Aykırı Camii İmam Hatip’i Yasin Türe’nin duaları sonrası futbolcular yeni sezon hazırlıklarına Teknik Direktör Eser Kardeşler yönetiminde top başı yaparak başladı.

Teknik Direktör Kardeşler  yönetiminde yaklaşık 1,5 saat süren çalışma öncesi yapılan toplantı sonrasında lacivert  beyazlılar, düz koşu ile birlikte koordinasyon çalışması yaptılar.

Fethiyespor Kulübü Basın Sözcüsü Dr. Mehmet Ali Demirbaş, “2017/2018 yılı sezon hazırlıklarına Fethiyespor olarak başlamış bulunmaktayız. Kendi tesislerimizde 10 günlük bir hazırlık çalışması yapacağız. Lacivert beyazlı oyuncularımız , daha sonra 3 gün izin yapıp  Ankara  Kızılcahamam’da kampa girecek ve burada da 10 günlük  bir kamp süreci yaşanacak. Ardından da son hazırlık kampımızı da Bolu’da gerçekleştirerek, Fethiye’ye döneceğiz” ifadelerini kullandı.

Fethiyespor olarak transfer çalışmalarını da sürdürdüklerini söyleyen Demirbaş, “Fethiye halkının ve taraftarlarımızın da kamuoyundan takip ettiği gibi bu yıl yeni yönetim olarak sil baştan bir takım oluşturuyoruz. Amacımız Fethiye sporu hak ettiği yere getirmek. Bugün itibari ile takımımız 21 kişilik bir kadro ile hazırlıklara başladı. Yakın tarihte kadromuza en az 5 veya 6 oyuncu daha katmayı planlıyoruz. Bu yönde çalışmalarımızı titiz bir şekilde sürdürüyoruz” dedi.

Yeni kadro ile hedefe oynayan bir takım oluşturmak istediklerini de belirten Fethiyespor Kulübü Basın Sözcüsü Dr. Mehmet Ali Demirbaş, “Bu yıl taraftarımız dinamik, atılgan, canlı ve hedefe oynayan bir takım izleyecekler. Fethiyespor camiasının çok heyecanlı olduğunu çok iyi biliyoruz. Farkında olduğumuz bu heyecanla biz ve oyuncularımızın hem enerjisi artıyor hem de sorumluluklarımız biraz daha artıyor. Bu anlamda 2017/2018 sezonu Fethiyespor ve Fethiye halkı için çok güzel olacak” diye konuştu.

 

About egegazetesi

Check Also

Karaca’dan ADD Kermesine Ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından eğitim-öğretime katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen …