Salı , Nisan 23 2024

Fethiye’de Deniz Keyfi Devam Ediyor

  Yurdun  büyük bir bölümünde yağışlar etkisini sürdürürken, hava sıcaklığının 34 derecelerde seyrettiği Fethiye’de deniz keyfi devam ediyor.

Muğla’nın  önemli tatil beldeleri arasında olan Fethiye ilçesinde  Ekim ayı ortalarına  girilmesine rağmen hava sıcaklığı 34 derece seviyesinde seyretmeye devam ediyor. Yurdun önemli bir bölümünde soğuk ve yağışlı hava hayatı olumsuz etkilerken, Fethiye Ölüdeniz’de Kumburnu ve Belceğiz Plajlarını dolduran yerli ve yabancı turistler güneş ve denizin keyfini çıkarmaya devam ediyor.

Babadağ’dan yamaç paraşütü ile atlayış yapan yerli ve yabancı turistler Belceğiz Plajına indiklerinde soluğu denizde alıyor. Büyük çoğunluğu İngiliz, Rus, Hollanda ve uzak doğulu olan turistler sahilde sere serpe güneşlenip, gök yüzünde uçan paraşütleri izliyor. Yakıcı Ekim güneşinde bronzlaşan turistler serinlemek için kendilerini denize atıyor. Yerli ve yabancı turistler “Ölüdeniz Ekim’de de harika. Yurdumuzun büyük bir bölümünde yağmur ve soğuk hava etkisini göstermeye başlarken, Ölüdeniz’de yazdan kalma günler yaşıyoruz. Deniz çok güzel. Bu mevsimde de güneş ve denizden yararlanıyoruz. Babadağ’dan yamaç paraşütü ile uçtuk. Kasım ayı ortalarına kadar Babadağ’dan uçuşlarında devam edeceğini öğrendik. Ölüdeniz’den ayrılmak istemiyoruz” diye konuştular.

About egegazetesi

Check Also

Turizm Haftası Törenle Kutlandı

Fethiye’de, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan “Turizm Haftası” nedeniyle kutlama töreni gerçekleştirildi. 48.Turizm haftası nedeniyle …