Pazartesi , Nisan 29 2024

Fethiye’de Bir Araya Geldiler

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genç Girişimciler Kurulu (GGK) Muğla İcra Komitesi, Ocak ayı olağan toplantısı, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) ev sahipliğinde gerçekleştirdi.  FTSO Meğri Salonu’nda gerçekleştirilen toplantı öncesi TOBB GGK Muğla İcra Komitesi Başkanı Berke Altınsoy, İcra Komitesi üyeleri ve Genç Girişimciler Kurulu Fethiye temsilcileri, FTSO Meclis Başkanı Kemal Hıra, FTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Süleyman Uysal ve FTSO Genel Sekreteri Ezgi Kullukçu ile bir araya geldi.

FTSO Meclis Başkanı Kemal Hıra, Muğla genelinden genç girişimcileri FTSO’da ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Genç girişimciler kurullarına TOBB bünyesinden de yoğun destek verildiğini vurgulayan Başkan Hıra, FTSO olarak her zaman genç girişimcilerin yanında yer almayı sürdüreceklerinin altını çizdi.

FTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Süleyman Uysal ise genç girişimcilerden çıkacak fikirlerin FTSO başta olmak üzere Muğla Odaları ve Borsası’na yol gösterici nitelikte olduğunu kaydetti. Genç beyinlerin fikir üretme konusunda çok daha başarılı olduğunu anlatan Uysal, kurullarda üretilen fikirlere destek olma konusunda ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söyledi.

Görüşmenin ardından TOBB GGK Muğla İcra Komitesi Başkanı Berke Altınsoy başkanlığında gerçekleştirilen GGK Muğla İcra Komitesi Toplantısında gündem maddeleri değerlendirildi.

About egegazetesi

Check Also

FTSO MECLİSİ, İŞKUR TEŞVİKLERİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLDİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Meclisi, Nisan ayı Olağan toplantısında Çalışma ve İş Kurumu …