Salı , Mart 19 2024

Fethiye Ak Parti 15 Temmuz Şehitleri İçin Lokma Döktürdü

AK Parti Fethiye  İlçe Teşkilatı, 15 Temmuz hain darbe girişiminin beşinci  yılında şehitler ruhuna lokma hayrında bulundu.

15 Temmuz hain darbe girişiminin beşinci  yılı dolayısıyla AK Parti Fethiye İlçe  Teşkilatı, ilçe binası önünde lokma hayrında bulundu. İlçe binası önünde hayra Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, İlçe Emniyet Müdürü İsmail Ayhan, İlçe Başkanı Turgay Öztürk,  ilçe yöneticileri de partililere de katıldı. Fethiye halkının ve partililerin de ilgi gösterdiği lokma hayrının 15 Temmuz’da şehit olan tüm vatandaşların ve güvenlik görevlileri ile daha önce şehit olan tüm güvenlik güçleri için düzenlendiğini belirten AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, katılım sağlayan ve destek olan herkese teşekkür etti.

15 Temmuz hain darbe girişiminin beşinci yılında Fethiye’de de farklı aktivitelerin olacağını belirten Kaymakam Eyüp Fırat ise, “15 Temmuz hazırlıklarımızı tamamladık. İlçemizde 15 Temmuzu kutlayacağız. Elbette pandemi koşullarına da dikkat edeceğiz. Bizim derdimiz bu ihanet şebekesini çocuklarımıza unutturmamak. Çocuklarımız ve gençlerimiz böylesine bir alçaklığı, FETÖ hainlerinin yaptığı bu alçaklığı hafızalarına kaydetmeliler ve tarih boyunca da unutmamalılar. Bu kapsam da farklı etkinlikler ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. AK Parti İlçe Başkanımız Turgay Öztürk ve  ekibine bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

About egegazetesi

Check Also

Karaca, Bozyer ve Esenköy’deydi

Fethiye Belediye Başkanı ve CHP Fethiye Belediye Başkan Adayı Alim Karaca, Bozyer Mahallesinde vatandaşlarla bir …